reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Cześć dziewczynki. Ja też zalatana jestem strasznie ostatnio. Lekarstwa, wyjazd- nie ma czasu spokojnie usiąść.

Zuzia, podobno z ziołami tak jest, że nie od razu widać efekty. Ja też już łykam wiesiołka także zobaczymy jak to ze mna będzie.
No i nie martw się, że przytulanka nie było za dużo, bo często cykle 'spisane na straty' lubią zaskoczyć;-) I przesyłam pozytywną energie ~~~~ :)

Roxii, a jednak los i do Nas się czasem uśmiecha. Owulka u Ciebie się wyrobiła przed wyjazdem, a z mojej @, która z obliczeń wcześniejszych miała przyjść dokładnie w dniu wyjazdu na wakcje zrobiły się dni płodne. Oby jeszcze szczęście tak sprzyjało w dniu testowania :happy2: Ale póki co ciesz się i korzystaj z dni płodnych :p. No a później wyjazd do Polski- ale Ci dobrze :)
A właśnie a u Ciebie jak z efektami po wiesiołku??

Aga, oriętujesz się może ile tutaj kosztuje wizyta u gina prywatnie?

Cześć Kama! :)

reklama
hejka:))

Witam nowa staraczke - Kama mozesz napisac cos wiecej o sobie!!! i jak ty sie przygotowujesz do staranek...

Megan_ek dzieki za pozytywna energie... kiedy ten wymarzony urlop dokladnie??? Na takich hot wakacjach staranka musza pojsc dobrze:))))

Widze ze Roxii nie ma pewnie przytula sie pelna para - tylko nie wymecz za bardzo tego twojego chlopa hihihi

A gdzie Aga i Ola cos sie nie odzywaja??? Pozdrawiam cieplutko

Megan z tego co wiem wizyta u prywatnego ginekologa zaczyna się od 100 funtów a cena rośnie w raz z dodatkowymi badaniami więc ciężko jest mi podać dokładną cenę a sama jeszcze nigdy prywatnie w UK nie byłam także wybacz...wiem tylko tyle co z opowieści koleżanek z pracy:)

U mnie ok...leci do przodu:)
A co u was kochane?

Dzieki za mile powitanie dziewczyny:-)

Agnieszka.kk-Widze ze rowniez tutaj bedziemy sie razem wspomagac w starankach:-D

Zuzia2011-Co moge o sobie napisac:-p Razem z mezem mieszkamy w Londynie od ponad 5 lat.Ja siedze w domu i opiekuje sie 3,5 letnim synkiem Dominikiem.Postanowilismy z mezem starac sie juz jakis czas temu o rodzenstwo ale niestety nie bylo nam pisane i poronilam pol roku temu.Co do staranek to nic specjalnego nie robie.Oczywiscie biore kwas foliowy i dbam o siebie.Zobaczymy co czas pokaze.Jak bedzie mialo byc dzidzi to bedzie:tak:

Hej dziewczynki cieplutko sie zrobilo co prawda sloneczka nie widac ale cieple powietrze jest... Ja wlasnie mam offy... Posprzatalam juz mieszkanko i zagladam do was... cisza tutaj... tak czytam wypowiedz Agi kurcze drogie te wizyty tutaj do ginekologa 100 funtow to w Polsce za te pieniadze wzdluz i wszez mnie przebadaja... jak bede latem w Polsce musze isc sobie zrobic te badania... A tak pozatym to sprzedalismy z mezusiem dzisiaj nasze autko nasza perelke niby to tylko samochod ale lezka w oku sie zakrecila... tyle wspomnien hehehe.... no nic uciekam pozdrowionka:))

Witaj Kama:-) trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie i zdrową ciąże:tak:

U mnie dopiero dziś pojawiła sie mocniejsza kreseczka na teście owu wczoraj była tak samo blada jak przedwczoraj:eek: nie wiem czemu tak? w tamtym cyklu było troche inaczej....No i w zwiazku z tym nie wiem czy coś z tego bedzie, bo ostatnie przytulanka bedą dziś wieczorem a owulka moze być dopiero za 36 godzin:sorry: zobaczymy jak to bedzie w każdym bądź razie tzrymajcie kciuki dziewczynki:tak:

A gdzie sie podziewa Aniamania??????? kochana co z Tobą?? czemu się nie odzywasz???

Hejka

U mnie upal niemozliwy- zgroza ze trzeba byc w pracy no ale coz zycie...

Starania byly ale powinny chyba jeszcze potrwac, M ma od dzisiaj nocki wiec musze sie jakos kolo niego zakrecic :) Ale nic na sile w tym cyklu bo chce zrobic HSG- moze sie nie udac nie bede narzekac ale coz zobaczymy.

Nadal czekam na wyniki egzaminu- wkurza mnie nasz wykladowca- totalna olewka odstawia.

Poza tym nic ciekawego sie nie dzieje. Planujemy albo pojechac na wakacje albo do Polski w pierwszym tygodniu wrzesnia- zobaczymy :)

Meganek a gdzie dokladniej jedziecie do Tunezji? Mysmy byli w zeszlym roku w Skanes :) lecielismy do Monastir wlasnie w czerwcu tylko kolo 17 , pogoda byla cudooo

Ostatnia edycja:
reklama
Oj teraz dopiero udało mi się zajrzeć tutaj.
Po pierwsze przez moje roztrzepanie nie podziękowałam Wam za wszystkie życzenia udanych wakacji:zawstydzona/y: Więc bardzo DZIĘKUJĘ.

Zuzia, jedziemy w niedziele za tydzień wieć tylko 10 dni zostało. I trochę się martwie tym wszystkim, bo jak tu mierzyć tempke o 5.20, zwłaszcza po paru drinkach?? Chyba pozostaje tylko przejście z przytulankiem na tryb 'codzienny':-p
Ps. Coś wiem o tym bólu, po sprzedarzy autka..ale mój zawsze mijał po kupnie kolejnego:p

Roxii, może jednak w Polsce też się uda co nieco poprzytulać;-) A jak nie to trzeba być dobrej myśli, w końcu niektóry celowo się przytulają do 2-3 dni przed owulką, żeby mieć dziewczynke :)

Aga, bardzo dziękuję za informację. W sumie to te wizyty nie należą do najtańszych :/ Ale jak nie ma innej możliwości...zdrowie jest bezcenne.

Ola, my też lecimy do Monastir, ale jedziemy do Port el kantaoui. Oj żeby tylko pogoda się udała tak jak Wam.
A co do wykładowcy, to pewnie siedzi w ogrodzie i piwo pije, zamiast prace sprawdzać:wściekła/y:
Życzę owocego namawiania M na przytulanko :-)

Kama, przykro mi z powodu straty maleństwa. Oby teraz wszystko się udało bez komplikacji.

Pozdrawiam, miłej nocy.

Do góry