reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Dzień dobry dzień dobry ale tu cichutko:))

Miłego dnia wam życzę!!
Bużka

Agus no taka furomowiczke tylko podziwiac... jeszcze nie jestes staraczka ale udzielasz sie codziennie:))) Ja rozniez zycze Tobie i wszystkim dziewczynom milego dnia... ja mam offy i wybieram sie na lono natury bo jest cieplutko dzisiaj.... odezwe sie wieczorkiem jak wroce, papapap

Hejka

Ja mam na popoludnie w tym tygodniu. Pogoda dalej super- mam zamiar sie w sobote posmarzyc na ogrodku jesli pogoda dalej dopisze.

Meganek- pogoda napewno Wam sie uda, a ja radzilabym Ci odpuscic mierzenie tempki, zmiana klimatu dobrze Ci zrobi i tak bedzie to nie porownywalne z tempkami jakie masz w domu, wiec starajcie sie czesto gesto, na luzie a i drinki moze dopomoga. Powodzenia :)

Agus- to wzorowa forumowiczka :)

Mykam do pracy wejde wieczorem

Megan_ek w polsce nie darady się przytulać bo lece sama.... Mój zostaje tutaj:sorry: ale nie bedzie mnie tylko 3 dni w niedziele juz wracam:tak: A owulke mam chyba dziś bo jajnik mnie boli jak cholera:-D wczoraj wieczorkiem przytulanka były, więc trzymajcie mocno kciuki:tak:
Buziaki dziewczynki trzymajcie się ja zaniedługo jade na lotnisko:-):-):-)
Życze wszystkim miłego weekendu!!!!!

Witam was:-)
Jak wam mija dzien?U mnie slonce swieci z samego rana i dopiero teraz weszlam do domu.Ma szczescie posprzatalam rano i obiad przyszykowalam.Teraz tylko musze czekac na meza jak wroci z pracy.Synek nadal siedzi w ogrodzie i wykorzystuje chlopakow z sasiedzctwa go gry w pilke.Biedaki nie mieli zadnego wyboru bo rzucal im pilke dopoki oni nie zaczeli z nim grac.Na szczescie widze ze nie narzekaja i lubia sie z nim bawic:-) Jutro ide na spotkanie do przedszkola i jestem ciekawa co mi tam powiedza:cool2:Nie wiem czy te katolickie maja jakies inne wymogi oprocz chrztu i uczeszczania na msze,ale dowiem sie wszystkiego jutro.Troche sie denerwuje bo bardzo mi zalezy aby tam chodzil.

Megan_ek-Milego wypoczynku w Polsce:tak:

Hejka.

Meganek- pogoda napewno Wam sie uda, a ja radzilabym Ci odpuscic mierzenie tempki, zmiana klimatu dobrze Ci zrobi i tak bedzie to nie porownywalne z tempkami jakie masz w domu, wiec starajcie sie czesto gesto, na luzie a i drinki moze dopomoga. Powodzenia :)

Ola, napewno masz rację. I tak zrobie, ale matrwi mnie 'brak kontroli' nad cyklem i owulką. Zwłaszcza, że to jest tak naprawdę pierwszy, OFICJALNY cykl starań, taki na 100%. Wg chińskiego kalendarza płci powinna się począć dziewczynka, i to wszystko sprawia, że bardzo mi na nim zależy. A swoją droga to wspaniałe uczucie, doczekać momentu kiedy oboje, bez zadnego nacisku postanawiacie, że to od tego miesiąca zaczynacie- tak oficjalnie!:-)

Roxii,upsss...pominęłam ten 'szczegół', ale jak dzisiaj owulka to są szanse:tak: Już zaciskam kciuk- ten drugi już zaciśnięty za Zuzie :)
Życzę udanego wyjazd

Kama, chyba dobrze jakczasem chłopaki z sąsiedztwa zajmą się Twoim urwisem? :) Chyba jest teraz w wieku, że wszędzie go pełno:)
Ps. dziękuję w imieniu Roxii, napewno wyjazd jej się uda:-p

Ola

Roxii,upsss...pominęłam ten 'szczegół', ale jak dzisiaj owulka to są szanse:tak: Już zaciskam kciuk- ten drugi już zaciśnięty za Zuzie :)

Meganek dzieki za tego zacisnietego kciuka.... i popieram Olke nie ma sie co martwic zmiana klimatu napewno zrobi swoje, slonce plaza i zimne piwko wszystko sprzyja odprezeniu pozostaje tylko sie przytulac hihihi.... zycze ci milego wypoczynku.

Roxii pomyslnych lotow i owiedzinek w Polsce

Kama wszystko napewno pojdzie oki, tak patrze na twoj suwaczek i juz niedlugo testowanko:)) trzymam kciuki ja jestem zaraz po tobie...

Olcia sprawdzam pogode na twoje offy ma byc cieplutko, ja juz dzisiaj sie troszke posmazylam na sloneczku, ale bylo cudnie nad morzem wogole wiaterku dzisiaj nie bylo i ani jednej chmurki:-) Zmykam nynki bo caly dzien na swiezym powietrzu mnie wymeczyl... pozdrowionka

Agus no taka furomowiczke tylko podziwiac... jeszcze nie jestes staraczka ale udzielasz sie codziennie:))) Ja rozniez zycze Tobie i wszystkim dziewczynom milego dnia... ja mam offy i wybieram sie na lono natury bo jest cieplutko dzisiaj.... odezwe sie wieczorkiem jak wroce, papapap
...a bo Ja mam czas na wszystko :-D ale nie zawsze :cool2: dzięki ;-)
Agus- to wzorowa forumowiczka :)
Olu dzięks :zawstydzona/y:

U mnie ok:)Od wczoraj wróciłam do pracy w końcu... :-D

reklama
Witam z poranna kawka:-D

Megan-ek-Nie mam co narzekac na Dominika bo jest naprawde kochany.Potrafi sie sam zabawic ,jednak jestem zadowolona ze zdobywa nowych przyjaciol.Nie dawno sie przeprowadzilismy i wszyscy jego znajomi mieszkaja teraz za daleko i tylko czasami odwiedzamy ich.Na szczescie widze ze nie ma problemow ze zdobywaniem nowych.Mimo ze to sa anglicy poradzil sobie i jestem naprawde dumna z niego:tak:

Zuzia2011-Jeszcze tylko 6 dni i testowanko:-D Najlepiej to juz bym dzisiaj zrobila test.Nie chce sie nakrecac ale normalnie tydzien przed @ mialam cala twarz obsypana a jak narazie gladziutka jak pupa niemowlecia:-D Poza tym czesto latam do kibelka,wiec moze udalo nam sie w 1 cyklu:laugh2:

A gdzie reszta dziewczym?

Ja zaraz budze Dominika i idziemy do przedszkola.Troche mi godzina nie pasuje bo 15 minut pozniej musze byc w szkole,ale jak troche sie spoznie to nic im sie nie stanie.Przedszkole wazniejsze:-p
Wpadne do was pozniej.Narazie dziewczyny:-D

Do góry