agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dokładnie,zgadzam się)Aga, bardzo dziękuję za informację. W sumie to te wizyty nie należą do najtańszych :/ Ale jak nie ma innej możliwości...zdrowie jest bezcenne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie,zgadzam się)Aga, bardzo dziękuję za informację. W sumie to te wizyty nie należą do najtańszych :/ Ale jak nie ma innej możliwości...zdrowie jest bezcenne.
Dzień dobry dzień dobry ale tu cichutko)
Miłego dnia wam życzę!!
Bużka
Hejka.
Meganek- pogoda napewno Wam sie uda, a ja radzilabym Ci odpuscic mierzenie tempki, zmiana klimatu dobrze Ci zrobi i tak bedzie to nie porownywalne z tempkami jakie masz w domu, wiec starajcie sie czesto gesto, na luzie a i drinki moze dopomoga. Powodzenia
Ola
Roxii,upsss...pominęłam ten 'szczegół', ale jak dzisiaj owulka to są szanse Już zaciskam kciuk- ten drugi już zaciśnięty za Zuzie
...a bo Ja mam czas na wszystko ale nie zawsze dzięki ;-)Agus no taka furomowiczke tylko podziwiac... jeszcze nie jestes staraczka ale udzielasz sie codziennie)) Ja rozniez zycze Tobie i wszystkim dziewczynom milego dnia... ja mam offy i wybieram sie na lono natury bo jest cieplutko dzisiaj.... odezwe sie wieczorkiem jak wroce, papapap
Olu dzięksAgus- to wzorowa forumowiczka