reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie dziewczynki :)
U mnie wszystko wporządku, początek urlopu był nieceikawy bo pogrzeb itd.... ale juz zaczyna sie wszystko normować, mimo niecekawej sytuacji rodzinnej staram sie cieszyć uropem w Polsce :)
Mamy tu bardzo ładna pogodę, wiosna na całego i chyba to mi poprawia humor :):):)
A wy jak tam dziewuszki, widzę wielkie oczekiwania??? trzymam za Was kciuki i mam nadzieję ze w koncu sie uda :)
AniaMania Ty też z Edinburgha??? to superrr a gdzie mieszkasz w jakiej czesci miasta????
Aga a Ty w polsce gdzie mieszkasz? u Ciebie tez taka piękna pogoda??? bo ja jestem z pod Wrocłowia i słoneczko ładnie nam tu swieci :)
Pozdrawiam was serdecznie, trzymajcie sie :)))))))

reklama
Witam was:)
Roxii Ja mieszkam na warmii i mazurach w Iławie :)
Fajnie że się urlopujesz i że zaczynasz już cieszyć się tym czasem,odpoczywaj kochana:)

U mnie ok latam po sklepach,siedzę z rodzinką i spotykam się ze znajomymi.A także odpoczywam,jeszcze 2 tygodnie urlopu mam nadzieję że będzie się dłużył hehe:)
Pogoda u nas taka sobie:-/ ale da się żyć:)
Dobranoc kochane:)

Aniu ja zagladam tylko teraz troche u mnie deprechy wiec unikam forum bo nie mam i tak weny na pisanie. Dzisiaj powinna sie pojawic @ ale brak narazie objawów, ale czekam...

Zaszla pomylka, @ powinnam miec 27 marca. Aniu mialas racje, bo ja liczylam na 30 dniowy cykl wiec wychodziloby 23-24 marca a ze ostatnie dwa cykle byly 32 i 33 dni to przyjelam najdluzszy wiec wychodzi 27 marca.

Ostatnia edycja:
Aniu ja zagladam tylko teraz troche u mnie deprechy wiec unikam forum bo nie mam i tak weny na pisanie. Dzisiaj powinna sie pojawic @ ale brak narazie objawów, ale czekam...

Zaszla pomylka, @ powinnam miec 27 marca. Aniu mialas racje, bo ja liczylam na 30 dniowy cykl wiec wychodziloby 23-24 marca a ze ostatnie dwa cykle byly 32 i 33 dni to przyjelam najdluzszy wiec wychodzi 27 marca.
W takim razie mocno trzymam kciuki:tak: oby wredna @ nie przyszła.... Kurcze no w końcu musi sie udać, oby to był ten miesiąc wtedy załapiesz się na mamusię 2010 :-) zycze Ci tego z całego serdusza:-D
Pozdrawiam i informuj na bierząco co i jak.

Hej dziewczynki pozdrawiam wszystkie i te ktore pracuja nad dzidzia i te ktore wypoczywaja w Polsce na urlopie:)

Roxi ja jestem z Edinburgha a dokladnie z okolic Corstorphine.
Olka poki zadnych oznak @ trzymam kciuki, a masz zamiar zatestowac wczesniej czy czekasz?

Ja zlapalam dola. Wczoraj wieczorkiem ja szykowalam sie do pracy zaczelam plamic, fakt za wczesnie na ciocie i tez sie ludze ze a moze... ale w ostatnim miesiacu tez tak sie zaczelo... Achhhh ciezko czasami... niby wiadomo ze trzeba sie z tym liczyc a pozniej i tak rozpacz no ale czekam nadal... POzdrawiam was cieplutko i trzymam kciuki

Hej dziewczynki pozdrawiam wszystkie i te ktore pracuja nad dzidzia i te ktore wypoczywaja w Polsce na urlopie:)

Olka poki zadnych oznak @ trzymam kciuki, a masz zamiar zatestowac wczesniej czy czekasz?

Ja zlapalam dola. Wczoraj wieczorkiem ja szykowalam sie do pracy zaczelam plamic, fakt za wczesnie na ciocie i tez sie ludze ze a moze... ale w ostatnim miesiacu tez tak sie zaczelo... Achhhh ciezko czasami... niby wiadomo ze trzeba sie z tym liczyc a pozniej i tak rozpacz no ale czekam nadal... POzdrawiam was cieplutko i trzymam kciuki

Nie bede testowac wczesniej napewno, caly weekend przede mna, moze ewentualnie jak nie bedzie w poniedzialek to sie skusze- ale do tego czasu sie moze jeszcze duzo wydarzyc

Wiem gdzie to jest kiedyś jeździłam tamtedy codziennie do pracy:-) A ja mieszkam w okolicach Midowbank, troche daleko mamy do siebie ale fajnie ze jest ktos z mojego miasta:tak:
Pozdrawiam!

reklama
Dziewczynki dziekuje bardzo Wam za kciuki ale wlasnie rozkreca mi sie @ ....

Dzisiaj na szczescie piatek, ale przede mna 8 godzin w pracy, wiec bedzie ciezko...

Do góry