reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Ola przykro mi... ale jezeli @ nie ma to jest chyba nadzieja.
44dc to bardzo dużo, nie sądzisz że czas iść do ginekologa?
powodzenia!

44....hmmmm to bardzo długo Ola,może warto wybrać się do ginekologa aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku?
A jak się czujesz,masz jakieś objawy na ciążę poza spóźnioną @ ?

Wybieram sie po Nowym Roku bo wczesniej mnie nie przyjma. Tzn dopiero po 12 miesiacach staran.

reklama
tu nie chodzi o to ile miesięcy się staracie a o to jak długie Ty masz cykle bo może to jest przyczyna niepowodzeń...

odezwała się mądra... trwa u nas własnie 12miesiąc starań nie licząc naszej przerwy latem:sorry::-(

Pozdrawiam!

tu nie chodzi o to ile miesięcy się staracie a o to jak długie Ty masz cykle bo może to jest przyczyna niepowodzeń...

odezwała się mądra... trwa u nas własnie 12miesiąc starań nie licząc naszej przerwy latem:sorry::-(

Pozdrawiam!

Wiem Kingus ale z nimi nie pogadasz niestety- maja wszystko w systemie bo na poczatku sie glupia wygadalam z prawda i nie mam co teraz klamac. Najgorsze jest to ze jak skieruja cie do ginekologa ktory tylko przyjmuje w szpitalu na pierwsza wizyte czeka sie troszke, nawet do 3 albo i wiecej miesiecy- porazka na maksa.

ale z nimi nie pogadasz niestety- maja wszystko w systemie bo na poczatku sie glupia wygadalam z prawda i nie mam co teraz klamac. Najgorsze jest to ze jak skieruja cie do ginekologa ktory tylko przyjmuje w szpitalu na pierwsza wizyte czeka sie troszke, nawet do 3 albo i wiecej miesiecy- porazka na maksa.

bo to jest właśnie nasza kochana i nienormalna Polska :szok::no::wściekła/y:
Olka a może prywatnie byś poszła no konsultacje do ginekologa,może na jakieś badania skieruje itd.bo wydaje mi się że jeśli cykle są tak długie,na teście wychodzi jedna krecha to chyba jest coś nie tak...

P.s.Kinga widzę że nawet do staraczek na wyspach dotarłaś :-)

bo to jest właśnie nasza kochana i nienormalna Polska :szok::no::wściekła/y:
Olka a może prywatnie byś poszła no konsultacje do ginekologa,może na jakieś badania skieruje itd.bo wydaje mi się że jeśli cykle są tak długie,na teście wychodzi jedna krecha to chyba jest coś nie tak...

P.s.Kinga widzę że nawet do staraczek na wyspach dotarłaś :-)

Aga- ja mieszkam w UK- jakbym byla w Polsce to juz dawno bym chodzila prywatnie

Aga- ja mieszkam w UK- jakbym byla w Polsce to juz dawno bym chodzila prywatnie

Ola -jak ja cie rozumiem,ja jestem w 36dc test negatywny -najchetnej to bym na bete poleciala a tu co ?nie robia bety :wściekła/y:a @ jak nie bylo tak nie ma...

Powodzenia,oby te twoje opoznienie oznaczalo ciaze -czytalam ze niektorym dziewczynom wyszedl pozytywny test dopiero w 6tyg i nawet pozniej;-)

Olka sorki ale gapa ze mnie:)
...ale myślę że mogłabyś porobić prywatnie badania tylko musiałabyś znaleźć dobrą prywatną klinikę i przygotować sporo kasy bo prywatnie to na pewno nie mało kosztuje...
...w jakim mieście mieszkasz Olka?
pozdrawiam!

reklama
Olka sorki ale gapa ze mnie:)
...ale myślę że mogłabyś porobić prywatnie badania tylko musiałabyś znaleźć dobrą prywatną klinikę i przygotować sporo kasy bo prywatnie to na pewno nie mało kosztuje...
...w jakim mieście mieszkasz Olka?
pozdrawiam!

Mieszkam 40 mil od Liverpoolu, w malym miescie Crewe, a wiesz ile kosztuje wszystko prywatnie w polskiej kilnice- £60 sama wizyta i to kazdorazowo trzeba placic plus badania, a w angielskiej £ 150-350 u tego lekarza do ktorego mnie i tak skieruja tylko panstwowo, ale po Nowym Roku dopiero- wiec raczej poczekam.

Do góry