reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Wiec kochane jutro juz lece wstaje o 2 w nocy ale tempke zmierze wiem ze za duzo ona mi nie powie ale.... brzuch mnie boli od wczoraj i ja nastawiam sie na 2 alle zobaczymy jak bedzie zapewne wam napisze w nocy co i jak czy @ przylazla. Oj odpoczniecie ode mnie , od tych moim narzekan:-D.

trzymam za was kciuki kochane i pozdrawiam;-)
P.S Sandrahaha nie bij:szok::-D

reklama
Wiec kochane jutro juz lece wstaje o 2 w nocy ale tempke zmierze wiem ze za duzo ona mi nie powie ale.... brzuch mnie boli od wczoraj i ja nastawiam sie na 2 alle zobaczymy jak bedzie zapewne wam napisze w nocy co i jak czy @ przylazla. Oj odpoczniecie ode mnie , od tych moim narzekan:-D.

no to kochana czekamy za jakas wiadomoscia... bo normalnie to jakos mam przeczucie ze ci tempka nie spadnie... :tak::tak::tak: wiec musisz napisac nam obowiazkowo... ja to sie zatesknie za tym narzekaniem :tak::tak::tak: wiec zycze milego pobytu w polsce i wracaj do nas cala i z dobra wiadomoscia :tak::tak::tak: kiedy wracasz??

Trzymam mocno kciukasy!!!! Miłego pobytu w Polsce!!!

witam dziewczyny:) troche mnie nie było dzięki temu że miałam wakacje prawie w ogóle nie myslałam o dziecku ani o ciązy > Było super i wcale mi sie nie chciało wracać. Badania zrobiłam u mnie wszytko ok za to u męża niezbyt dobrze wszystko okaze sie za tydzien bede drugie wyniki z posiewu. Dokładnie o wynikach badan potem bo walizki jeszcze nie rozpakowane i trzeba troche poszperac;-)
Agi 78 serdeczne i wielkie gratulacje:-):-)

majka 83 witaj:-) ja tez jestem z Irlandii:-)mam nadzieje ze czesto bedziesz do nas zaglądać:-)

ola 85 trzymam kciuki i czekam na wieści:tak:
ewka czytałam że u Ciebie pęchcerzyk pękł :-)super że miałas ten monitoring przynalmniej wiesz co sie działo. byle by teraz nie przyszła małpa. Trzymam kciuki za Ciebie. jak bedziesz miec chwilke to sie odezwij. Zycze miłego urlopu:-) buźki:-)
bajeczka gratuluje dziewczyneczki:-):-) ale fajnie :-)
sandra -miałaś usg?? wklej zdjecie dzidziusia:-)
krufka rozumiem cie , ja chyba niedługo tez bede rzadziej wchodzic na forum, przez wakacje zrozumiałam ze za durzo mysle o ciąży i musze troche odpuścic forum niestety chcac czy nie chcac to myslenie potęguje

no w koncu kochana wrocilas :-) hihih sie stesknilysmy :-):tak::tak::tak::tak: super ze wakacje sie udaly... my lecimy 19 listopada do polski ale tylko na pare dni wiec sobie z jedzonkiem odbije :-D:-D mialam usg... pod spodem foty... dzisiaj list dostalam ze szpitala i niestety stalo sie to czego sie obawialam... musze powtorzyc badanian na hemoglobine bo mam maloplytkowosc... w 2003 roku mialam 89 000 gdzie minimum powinno sie miec ok 150 000 albo wiecej... a teraz w ciazy 25 600 :-:)-:)-( masakra... krwotok moge dostac w kazdej chwili, czyli moge poronic... poza tym nie wiem co z porodem bo moze zagrazac zyciu moim i dziecka... ahhhhhh... tym bardziej ze przed porodem poziom spada o ok 30-40%... tak sie boje ze dziecku moze sie cos stac ze ono tez moze byc chore na to swinstwo... :-:)-:)-( nie wiem co teraz zobia... czy daja jakies sterydy w zastrzykach w brzuch do konca ciazy czy co... w ogole maloplytkowosc=bardzo slaba krzepliwosc krwii... ponizej 50 000 ma tylko mniej niz 1% ciezarnych... w sumie przy tym nei powinno sie planowac ciazy... nikt cholera nie sprawdzil tego a badan pelno zrobili... masakra.... siedze dzisiaj caly dzien w lozku... nawet nie mam ochoty nic robi przez ta niemila wiadomosc :-:)-:)-( w ogole moj tz w pracy i dzieki bogu bo mnie tylko dobija tekstami ze panikuje niepotrzebnie... cholera wole panikowac teraz niz pozniej bedzie za pozno... on chyba nie zdaje sobie sprawy jak to sie moze skonczyc... ze nie tylko dla dziecka ale i dla mnie... ahhhhh... w ogole nie wiem czy bede mogla rodzic w tym szpitalu co planowalam bo nie w kazdym chca podejmowac sie takiego czegos, bo spore ryzyko... czyli jestem sama... z wlasnymi problemami... :-:)-:)-:)-( plakac mi sie chce strasznie...

Załączniki

• scan0002.jpg
    scan0002.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 31
  • scan0004.jpg
    scan0004.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 42
witam dziewczyny:) troche mnie nie było dzięki temu że miałam wakacje prawie w ogóle nie myslałam o dziecku ani o ciązy > Było super i wcale mi sie nie chciało wracać. Badania zrobiłam u mnie wszytko ok za to u męża niezbyt dobrze wszystko okaze sie za tydzien bede drugie wyniki z posiewu. Dokładnie o wynikach badan potem bo walizki jeszcze nie rozpakowane i trzeba troche poszperac;-)
Agi 78 serdeczne i wielkie gratulacje:-):-)

majka 83 witaj:-) ja tez jestem z Irlandii:-)mam nadzieje ze czesto bedziesz do nas zaglądać:-)

ola 85 trzymam kciuki i czekam na wieści:tak:
ewka czytałam że u Ciebie pęchcerzyk pękł :-)super że miałas ten monitoring przynalmniej wiesz co sie działo. byle by teraz nie przyszła małpa. Trzymam kciuki za Ciebie. jak bedziesz miec chwilke to sie odezwij. Zycze miłego urlopu:-) buźki:-)
bajeczka gratuluje dziewczyneczki:-):-) ale fajnie :-)
sandra -miałaś usg?? wklej zdjecie dzidziusia:-)
krufka rozumiem cie , ja chyba niedługo tez bede rzadziej wchodzic na forum, przez wakacje zrozumiałam ze za durzo mysle o ciąży i musze troche odpuścic forum niestety chcac czy nie chcac to myslenie potęguje

mellisa

Witaj:) a skad dokladnie jestes z Irl? moze nie daleko i doradzisz mi tez cos:) odp

no hej kochane @ nadal nie ma za to mam potok sluzu bialego wodnistego juz pare caly czas mam wrazenie ze mam @ i biegam do wc a tu nic:blink: wczoraj robilam test popoludniu i wyszedl negatywny hmm.. dlaczego wiec @ nie przychodzi??:-:)-( a moze ten test byl trefny no niewiem opoczekam do poniedzialku i lece na bete wtedy wszystko sie wyjasni
pozdrawiam was kochane

no hej kochane @ nadal nie ma za to mam potok sluzu bialego wodnistego juz pare caly czas mam wrazenie ze mam @ i biegam do wc a tu nic:blink: wczoraj robilam test popoludniu i wyszedl negatywny hmm.. dlaczego wiec @ nie przychodzi??:-:)-( a moze ten test byl trefny no niewiem opoczekam do poniedzialku i lece na bete wtedy wszystko sie wyjasni
pozdrawiam was kochane

ja trzymam kciuki bo ja wlasnie taki mega wodnisty bialy sluz mialam jak sie okazalo ze w ciazy jestem... nigdy wczesniej takiego nie mialam... byl on ok terminu @... wiec moze tescior lipny... biegnij na bete w poniedzialek i daj nam znac co tam z tego wyszlo... my trzymamy kciuki...

reklama
Witajcie

U mnie narazie 37 dzien cyklu i zadnych objawów @, wiec czekam nadal- daje sobie czas do konca tygodnia- juz jeden cykl mialam 39 dni- wiec kto wie...
Dam znac jakby cos, ale trzymajcie kciuki nadal

Wogóle to jestem chora do tego- od piatku 37.5 potem wczoraj 38 ale dzisiaj mi juz spadla, jutro na rano do pracy. Siedze teraz i farbuje wlosy na blond bo pasemka juz mi sie znudzily i
a trzeba odrosty pokryc :)
Narka

Do góry