reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Szczęśliwamamuska ja teraz robiłam badania na przeciwciała i i miałam robione fosfolidowe , te drugie wyszły ok a na te pierwsze wyniki prawdopodobnie zobacze dopiero w październiku bo bede miałam zabieg usunięcia przegrody w macicy , mam dwurozną macicę z przegroda . Lecze sie tez na tarczyce i PCO . Ja zachodzę w ciaze tylko nie mogę jej donosić przed 10 tyg wszystko sie kończy więc zaczynam swoja karierę w klinice poronien nawracajacych . A jaki jest u ciebie problem ile sie staracie ?

Hej malutka urodziła się z bardzo płaską główką i przez to mózg się dobrze nie może rozwijać, bo nie ma po prostu miejsca - jest ucisk, malutkiej paluszki się 'wykrecaja' przez to a może być jeszcze gorzej trzeba szybko terapię kaskowa przeprowadzić i są zbierane pieniążki ponieważ rodziców nie stać na taki wydatek bo tylko tata pracuje, mama opiekuje się małą i drugim szkrabem, są więc zbierane pieniążki żeby mała miała szansę dobrze się rozwinąć- kliknij w link tam wszystko jest napisane oraz są dodane zdjęcia malutkiej - jeśli ktokolwiek może chociaż wpłacić po 5e to duża pomoc, dziewczynka z rodzicami mieszka w Irlandii

Hej mama290 u mnie wszystko bez zmian ! Żadnych kreseczek pozytywnych , teraz w sumie i tak starac sie nie moge bo czekam na zabieg usunięcia przegrody w macicy ;) mam go juz 12 pazdziernika ale martwie sie poniewaz boje sie ze dostanę na tą datę @ nie moge tam pojść jak mam wiec wszystko przepadnie całe moje 5 miesięczne czekanie i plany związane z tym i po zabiegu , jesli przyjdzie @ to znow mi przełożą termin operacji a ja chyba dostanę szału bo jeszcze nic nie udało mi sie zronic w tym temacie terminowo ;( to tyle u mnie a co u ciebie jak sie masz , jak wyglądają twoje sprawy ?

U mnie w najlepszym porządku balon mi urósł 5 listopada planowe cc i mam zamiar dotrwać od dwóch dni leżę bo szyjka sie skróciła i tak ogólnie staram sie nie wariować bo mi teraz stres niepotrzebny
Ovli trzymam kciuki żebyś nie dostała szkoda by było wypaść z kolejki na zabieg a jakieś inne badania ci robili ?

Mama290 to super że u ciebie już tak blisko i że czujesz sie dobrze i maleństwo tez , odpoczywaj i niczym sie nie przejmuj masz racje dosc juz nerwów .
Jesli chodzi o moje badania w klinice robili mi na przeciwciała , fosfolidowe , kardiolipowe te wszystkie taki co robią po poronieniu tutaj nazywają je (6 weeks) tz ze robie badania i po 6 tyg powtarzam te sama , prawdopodobnie robili tez chromosomów ale nie znam jeszcze wyników zapytam jak pójdę na ten zabieg ;) musze isc jak nie pójdę to nie wiem chyba naprawdę wpadnę w szał i nie uwierzę w to . Wiesz co bo juz nie chodzi o ta ciaze , że tak strasznie chcę ale o to że bardzo źle sie czuję bo coś mi szwankuje tam w środku i przez to czuje sie jak na pompowana jak balon jak nie ćwiczę na siłowni kilka dni to tyje w trybie natychmiastowym , maja mi tez zrobic porządek z jajnikami bo mam PCO . Jak znow nie wypali to sie zawiodę :( .
A ty wiesz co bedziesz nic dziewczynkę czy chłopczyka ?

Olvi bedzie chłopak dobrze ze ci badania zrobili i niech sprawdza wszystko i postawia diagnozę i bedziesz mogła na spokojnie zacząć sid starać trzymam kciuki :)
Kara Aniolkowa ?

Wczoraj był dzień dziecka utraconego (ukochanego) - wszystkim mamusiom aniołkowym życzę siły i żeby nasz aniołki czuwały nad nami.
Mama to ty już?? Matko ale czas zleciał. Macie już imię dla synka? Noe bój sie, bedzie dobrze :-)
kara kochana co i ciebie??

My dostaliśmy dofinansowanie do in vitro i niedługo zaczynamy.

reklama
Do góry