reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Szczęśliwamamuska ja teraz robiłam badania na przeciwciała i i miałam robione fosfolidowe , te drugie wyszły ok a na te pierwsze wyniki prawdopodobnie zobacze dopiero w październiku bo bede miałam zabieg usunięcia przegrody w macicy , mam dwurozną macicę z przegroda . Lecze sie tez na tarczyce i PCO . Ja zachodzę w ciaze tylko nie mogę jej donosić przed 10 tyg wszystko sie kończy więc zaczynam swoja karierę w klinice poronien nawracajacych . A jaki jest u ciebie problem ile sie staracie ?

Hej malutka urodziła się z bardzo płaską główką i przez to mózg się dobrze nie może rozwijać, bo nie ma po prostu miejsca - jest ucisk, malutkiej paluszki się 'wykrecaja' przez to a może być jeszcze gorzej trzeba szybko terapię kaskowa przeprowadzić i są zbierane pieniążki ponieważ rodziców nie stać na taki wydatek bo tylko tata pracuje, mama opiekuje się małą i drugim szkrabem, są więc zbierane pieniążki żeby mała miała szansę dobrze się rozwinąć- kliknij w link tam wszystko jest napisane oraz są dodane zdjęcia malutkiej - jeśli ktokolwiek może chociaż wpłacić po 5e to duża pomoc, dziewczynka z rodzicami mieszka w Irlandii

Hej mama290 u mnie wszystko bez zmian ! Żadnych kreseczek pozytywnych , teraz w sumie i tak starac sie nie moge bo czekam na zabieg usunięcia przegrody w macicy ;) mam go juz 12 pazdziernika ale martwie sie poniewaz boje sie ze dostanę na tą datę @ nie moge tam pojść jak mam wiec wszystko przepadnie całe moje 5 miesięczne czekanie i plany związane z tym i po zabiegu , jesli przyjdzie @ to znow mi przełożą termin operacji a ja chyba dostanę szału bo jeszcze nic nie udało mi sie zronic w tym temacie terminowo ;( to tyle u mnie a co u ciebie jak sie masz , jak wyglądają twoje sprawy ?

U mnie w najlepszym porządku balon mi urósł 5 listopada planowe cc i mam zamiar dotrwać od dwóch dni leżę bo szyjka sie skróciła i tak ogólnie staram sie nie wariować bo mi teraz stres niepotrzebny
Ovli trzymam kciuki żebyś nie dostała szkoda by było wypaść z kolejki na zabieg a jakieś inne badania ci robili ?

Mama290 to super że u ciebie już tak blisko i że czujesz sie dobrze i maleństwo tez , odpoczywaj i niczym sie nie przejmuj masz racje dosc juz nerwów .
Jesli chodzi o moje badania w klinice robili mi na przeciwciała , fosfolidowe , kardiolipowe te wszystkie taki co robią po poronieniu tutaj nazywają je (6 weeks) tz ze robie badania i po 6 tyg powtarzam te sama , prawdopodobnie robili tez chromosomów ale nie znam jeszcze wyników zapytam jak pójdę na ten zabieg ;) musze isc jak nie pójdę to nie wiem chyba naprawdę wpadnę w szał i nie uwierzę w to . Wiesz co bo juz nie chodzi o ta ciaze , że tak strasznie chcę ale o to że bardzo źle sie czuję bo coś mi szwankuje tam w środku i przez to czuje sie jak na pompowana jak balon jak nie ćwiczę na siłowni kilka dni to tyje w trybie natychmiastowym , maja mi tez zrobic porządek z jajnikami bo mam PCO . Jak znow nie wypali to sie zawiodę :( .
A ty wiesz co bedziesz nic dziewczynkę czy chłopczyka ?

Olvi bedzie chłopak dobrze ze ci badania zrobili i niech sprawdza wszystko i postawia diagnozę i bedziesz mogła na spokojnie zacząć sid starać trzymam kciuki :)
Kara Aniolkowa ?

Wczoraj był dzień dziecka utraconego (ukochanego) - wszystkim mamusiom aniołkowym życzę siły i żeby nasz aniołki czuwały nad nami.
Mama to ty już?? Matko ale czas zleciał. Macie już imię dla synka? Noe bój sie, bedzie dobrze :-)
kara kochana co i ciebie??

My dostaliśmy dofinansowanie do in vitro i niedługo zaczynamy.

reklama
Do góry