reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

bunia witaj! Jesli jesteś po terminie @ to test powinien już pokazać ciążę. Zrób jeszcze raz z rana i jeśli bedzie negatywny to raczej nie jesteś w ciąży. Niestety nasz organizm to nie zegarek ani maszyna, potrafi sie coś rozregulować np na zmianę klimatu, stres czy dieta. Ja mam bardzo regularne @ tez mi sie raczej nie przesuwają nawet o 1 dzień, ale raz na kilka miesięcy tez mam takie opoźnienia. Poczekaj jeszcze kilka dni i jeśli nadal nie przyjdzie to podejdź do lekarza i przedstaw sprawę. Moze porobią ci badania hormonów.

reklama
Już nie ma o czym mówić...@ nadszedł dziś w nocy :( a taką miałam nadzieję... może faktycznie wszystko to przez ten stres i autosugestie, że jestem w ciąży i się @ przesunął...Dzięki za odpowiedź ;)

W sumie to dopiero był 4 cykl...ale mimo wszystko jest mi przykro, że dalej nic...Mam również małe problemy z narządami, ale gin powiedziała, że nie powinnam mieć problemów z zajściem w ciążę, gorzej będzie ją donosić do końca...:(

4 cykl to jeszcze nie powod do znartwien, ale rozumiem doskonale Twoje rozczarowanie. Ja przy kazdym okresie mialam depreche :( Trzymam kciuki, wkoncu sie uda

bunia doskonale wiem jak boli każde przejście @. Teraz wiele par ma problem z z zajściem i lekarze dają rok zdrowej parze na zajście. Czasem sie przegapi owulacje, czasem plemniki sa zmęczone i nie dotrą do jajeczka, co któryś cykl kobieta nie ma owulacji a czasem dochodzi do zapłodnienia, ale sie zarodek nie podzieli i obumiera. Są rożne powody dlatego dajcie sobie czas. Na spokojnie daj sobie do roku na zajście w ciąże. Przygotuj sie odpowiednio, zadbaj o dietę swoją i partnera, bierz folic i podejdź do tego bez stresu. Niedługo sie uda :-)
No u mnie tez dzisiaj zawita @ i kolejny cykl do doopy. Dla pocieszenia powiem ci, ze my sie staramy prawie 6 lat

Dziękuję Wam za komentarze :) Podniosły mnie na duchu :) Mam nadzieję, że się niedługo uda i Wam też tego życzę. A mam takie pytanie: stosujecie testy owulacyjne?

reklama
Do góry