reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

Kazimiera witam ciebie i [*] ślą twoich aniołków . Jesli chodzi o badania to zależy od Gp ale przeważnie nie robią tylko takie podstawowe badania morfologia krwi lub jakies usg jak wywalczysz . Tutaj przeważnie robią po trzecim porobieniu jak mi , jak straciłam 3 ciaze to zaczęli coś robi tak to tylko miałam zwykle pobieranie krwi . Niestety ;(

reklama
Ovli witaj ja odkąd tylko zaczęłam plamić w obu ciążach jechałam na e&a i z tamtąd wysyłali mnie na oddział wczesnej ciąży miałam badanie krwi co dwa dni i skan co tydzień po pierwszym poronieniu myślałam tak jak mi mówili po prostu sie zdarza i tyle ale po drugim razie nie wydaje mi sie normalne wizytę mam za tydzień w szpitalu i mam nadzieje ze wywalczę jakieś badanie np sprawdzenie poziom hormonów .

Tak hormony powinni co sprawdzic to rutynowe badanie mi po 2 poronieniu robili wlasnie morfologię krwi i wykryło tarczyce wiec teraz sie lecze ale szczegółowe badania robią dopiero po 3 poronieniu i w moim przypadku to nie robili mi tych badan szpitalu ale wysłali do kliniki nawracajacych poronien na Padingtonie . A ty skad jestes

Leczenie trwa całe życie , całe zycie bierze się leki . Ale starac się bedziesz mogła tak po 3 miesiącach regularnego stosowania tabletek , jesli bedziesz miała tarczyce zła to musza doprowadzić ja do pożadku ale tak od 3-6 miesięcy

Aniolkowa to trzymam kciuki kiedy ruszacie ? Czy już coś działacie moj brzuch do przejęcia wiec proszę brać nie krępować sie :) zostało mi 13 dni a imienia nie ma brak zdecydowania i moj nic w tej kwesti nie pomaga chyba jak sie urodzi to zdecydujemy :)

reklama
Do góry