reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Kazimiera witam ciebie i [*] ślą twoich aniołków . Jesli chodzi o badania to zależy od Gp ale przeważnie nie robią tylko takie podstawowe badania morfologia krwi lub jakies usg jak wywalczysz . Tutaj przeważnie robią po trzecim porobieniu jak mi , jak straciłam 3 ciaze to zaczęli coś robi tak to tylko miałam zwykle pobieranie krwi . Niestety ;(

reklama
Ovli witaj ja odkąd tylko zaczęłam plamić w obu ciążach jechałam na e&a i z tamtąd wysyłali mnie na oddział wczesnej ciąży miałam badanie krwi co dwa dni i skan co tydzień po pierwszym poronieniu myślałam tak jak mi mówili po prostu sie zdarza i tyle ale po drugim razie nie wydaje mi sie normalne wizytę mam za tydzień w szpitalu i mam nadzieje ze wywalczę jakieś badanie np sprawdzenie poziom hormonów .

Tak hormony powinni co sprawdzic to rutynowe badanie mi po 2 poronieniu robili wlasnie morfologię krwi i wykryło tarczyce wiec teraz sie lecze ale szczegółowe badania robią dopiero po 3 poronieniu i w moim przypadku to nie robili mi tych badan szpitalu ale wysłali do kliniki nawracajacych poronien na Padingtonie . A ty skad jestes

Leczenie trwa całe życie , całe zycie bierze się leki . Ale starac się bedziesz mogła tak po 3 miesiącach regularnego stosowania tabletek , jesli bedziesz miała tarczyce zła to musza doprowadzić ja do pożadku ale tak od 3-6 miesięcy

Aniolkowa to trzymam kciuki kiedy ruszacie ? Czy już coś działacie moj brzuch do przejęcia wiec proszę brać nie krępować sie :) zostało mi 13 dni a imienia nie ma brak zdecydowania i moj nic w tej kwesti nie pomaga chyba jak sie urodzi to zdecydujemy :)

reklama
Do góry