reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Indi a miała byc dziewczynka a tu siusiak trochę sie martwię bo chłopcy lubią sprawiać mi problemy w ciazy i do tego jest dość duży oj zeby tylko nie miał planu wcześniej sie urodzić bo teraz to moja jedna z większych obaw

reklama
Moj tez przez prawie cala ciaze byl duzy, potem prxystopowal I na koniec urodzil sie taki maly wypierdek, 2.6 kg wazyl. Wszyscy sa w sxoku, ze on sie taki maly urodzil a w terminie. Mama, mam nadzieje, ze ta ciaza do samegi konca bedzie nudna jak flaki z olejem, a Ty bedzuesz tylko dni idliczac kiedy to wreszcie....

Aniołkowa 4 chopow i jedna dIewcyNka :) właśnie wróciłam ze szpitala bo byłam u lekarza farsa na kolkach ale wywalczylam datę cc chociaż następna wizyta w uwaga w 34 tyg jakoś zleci trochę mało poważnie podeszli trudno mam ich gdzieś
A ty coś kiedyś pisałaś ze miałaś podejść do tego triala respond on sie tak nazywa? Bo dzisiaj widziałam plakat w szpitalu

Hej dziewczyny. Co tu tak cicho Ostatnio?

Nie wiem, czy juz tutaj wspominalam, ale zarejestrowalismy naszego synka w tegorocznym splashatonie. Dochod z akcji bedzie przeznaczony na budowe centrum badan fundacji Tommy's gdzie beda zajmowac sie poronieniami, przedwczesnymi porodami I porodami, kiedy dzieciaczkom nie udalo sie przezyc.

Nam po dlugich staraniach udalo sie zostac rodzicami I fajnie by bylo, zeby wszystkim tym parom ktore bardzo pragna miec dzidzie, rowniez sie udalo. Mysle, ze inicjatywa jest sluszna, moze I'm wiecej badan, tym wiecej takich maluszkow da sie uratowac.

Wkoncu zakasalam rekawy I utworzylam strone fundraisingowa naszego malego plywaczka. Jakby ktos chcial sie dorzucic lub udostepnic link, to bardzo dziekujemy:
virginmoneygiving.com/NaveenSuppal

Ostatnia edycja:
indi napisz proszę coś więcej o tej fundacji

mama byłam w tym trialu RESPONSE przez 8 miesięcy ale przez tą moją hiperprolaktynemię zostałam z niego wypisana, bo nie wolno byc na lekach. Ale mam za to caly zapas testów owulacyjnych i ciążowych :-)

Aniolkowa, wrzuce link do ich strony, tam sa wszystkie informacje na temat tego, czym sie zajmuja, co jest finansowane, biezace projekty itp. What does Tommy's do? - Tommy's

Zapisalismy naszego lobuziaka na zajecia plywania dla niemowlat, I w ta sobote mamy splashaton, wydarzenieorganizowane wlasnie przez fyndacje Tommy's.

A to nasz synio

Załączniki

• 1436299683304.jpg
    1436299683304.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 72
Aniołkowa aha nie wczytywałem sie bo miałam wziasc ulotkę ale sie zakręciłam ale chociaż testy ci zostały
Indi ale on słodko wyglada :)

reklama
Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać, bo jestem tu nowa :) mieszkam w Irlandii już ładnych parę lat. Szukam wsparcia i pomocy. Od niedawna staramy się o dzidzusia. @ spóźnia się już 3 dni, a muszę NIGDY się nie spóźnia!!! Mam takie dziwne bóle w dole brzucha jakby przed @ i piersi mnie bolą. Zrobiłam już chyba z 5 testów ale wszystkie niegatywne. Na beta HCG raczej nie ma co liczyć bo to tsrasznie długo trwa... Pomocy bo już warjuję i nie wiem czy to autosugestia czy naprawdę jestem w ciąży....

Do góry