reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

gosiaczekheh jesli masz nieregularne miesiączki to mogłaś zajść nawet przed samym terminem, wiec dzidzia moze byc duzo młodsza. Ważne ze beta przyrasta. Nie liczę na to, ze dadzą ci progesteron. Moze dla świetego spokoju jesli masz taką możliwość idź do Pl ginekologa i zobaczysz co on powie. Trzymam kciuki, zeby maluszek rósł sobie spokojnie.

mama u mnie to samo, przyłazi małpa regularnie co miesiac i nie chce zniknąć. Ten miesiac odpuszczamy, bo planujemy wyjazd w marcu a boje sie, że z naszym szczęściem jeszcze uda nam sie zajść i wtedy nigdzie juz nie pojadę. Za to mamy w planach przywieźć z wakacji niespodziankę, bo akurat bedziemy w dobrych dniach ;-)
rzadko zaglądam teraz na BB, sama nie wiem dlaczego, moze dlatego, zeby za bardzo sie nie napalać na starania. Ja juz mam bardzo lekkie podejście do tego, staram sie nie myślec, nie skupiać na tym, idzie mi coraz lepiej dlatego omijam wszystkie watki i tematy starań. Ale zaglądam czasem tutaj bo wszystkim wam kibicuje i sprawdzam której sie udało ;-)

kara ​kochana jak sie trzymasz?

reklama
Aniolkowa to odpoczywaj na urlopie I pzyjezdzaj z pasazerem na gape:tak:do chinczyka nadal chodzisz??ci moi znajomi co maja niespodzianke przed ivf wizyty co dwa tyg plus skan I plena bateria lekow normalnie w szoku jestem musze sie dowiedziec gdzie sie lecza wogole to sa tak nakreceni musialam ich juz dwa razy sprowadzic na ziemie bo jak tak dalej pjdzie to oni za miesiac juz kupia cala wyprawke :szok:

Marchew widze na ovu na twoim wykresie ze robilas test w 9 dniu jaka ci wyszla kreska na tescie??bo ja dzisiaj zrobilam chyba z 10 testow I mialam baldziocha a tez jestem w 9 dniu hmmm

mama - dokładnie tak :D mi taka bladziocha wyszła, że myślałam, że mi się na oczy rzuciło ;p więc wzięłam test, który mi napisał, że faktycznie jestem :)
Kochana po cichu gratuluję! Teraz musi być dobrze :)

No wlasnie wyszedl baldy ale ze zuzylam wszytskie testy jakie mialam musze dopiero isc do apateki jak ja otworza:) zawsze po okolo 5 miutach wyucam test I tak go biore I patrze a tam lekka druga kreska to zroblam drugi I tam wyszla mi troszke bardziej wyrazna I na reszcie tez bylo widac hmmmm a robilas dgitala?? bo ten pierwszy to mi wyszedl 10 (czuly) a pozniej mialm dwa 20 I reszta tez 10 spadku temp nie mam od wczoraj czuje sie hu......... na maxa poprostu wogole to zamowilam sobie gore testow I ja nie wiem jak to zrobilam ze przyszlo mi z 20 owulacyjnych do tego plytkowych staram sie nie spinac ale jakis taki maly chochlik mnie kusi I wroze z tego cyklu jak jakas czarownica:-)

Digital clear blue 1-2 pozytyw hmmmm nie wierze w to bo ten test nigdy mi nie wyszedl pozytywnie teraz to juz odczekam do 14 dnia I jeszcze raz zrobie bo kupilam dwa:-) hmmm bedzie interesujaco

Mama, gratulacje :)
Pamietam te moje blade 2 kreski na tescie, a dzisiaj te kreski maja 7 tygodni :)
Daj znac co I jak pozniej

Ostatnia edycja:
reklama
Mama gratulacje kochana :* ja robilam test w pierwszej j drugiej ciazy 9 dni po ovu I mialam bladziochy :) pierwszy bladzioch ma 2.5 roku a drugi jest w brzuszku 21tydz :)

Do góry