reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

kara nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Boże nieeeeee!!!!! nie wierzę!!! To takie cholernie niesprawiedliwe :-( kochana przytulam cie mocno, bo brak mi słów :-(

indi gratuluje synka. Bardzo nietypowe imię, nigdy nie słyszałam. Faktycznie malusi, chociaż ja miałam 2,5kg jak sie urodziłam. Niech rośnie wam zdrowo. Daj jakieś zdjecia

ale mnie dobiła wiadomość od kary :-(

reklama
Aniolkowa, oto nasz synus

Załączniki

• 1421353327166.jpg
    1421353327166.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 48
  • 1421353358398.jpg
    1421353358398.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 48
Indi jak dobrze, że lekarze wydali taką decyzję...Kochana, jest cudowny!!!! Może tylko 2,6 kg, ale wystarczająco dużo, by całkowicie odmienić Wasze życie :tak: Życzę Wam spokoju i zdrówka, a Tobie byś poznawała te najlepsze strony macierzyństwa :happy: GRATULUJĘ!

Indi śliczności ze tego waszego synusia! Jak tylko znajdziesz chwile to napisz nam jak sie odnajdujesz jako mama i jak sobie radzicie.

kara kochana jak sie trzymasz? Jak sie w ogóle czujesz?

Indi gratuleje synka i mądrego lekarza

Moje dni są różne na szczęście moja mama przyjeżdża dzisiaj. W poniedziałek mają się odezwać apropo pogrzebu. Nie wiem co ja zrobiłam takiego żeby karać mnie tak szukam odpowiedzi, chce juz wiedzieć co się stało czy jakiś wirus spowodował odejscie tych wód czy to moja szyjka, jeszcze tyle czasu.

A tak wogole wspomniałam w szpitalu ze ja się urodziłam w 25 tc kazali mi o tym wspomnieć. U mojej mamy zaczęły saczyc się wody a po badaniu okazało się ze doszło do zatrucia wód i musiałam się urodzić.

Kara - co chwilę piszę posta i go kasuję - bo co nie napiszę i tak brzmi banalnie... dosłownie brakuje słów... ale jedno muszę Ci napisać - nie obwiniaj się kobieto! Dobrze, że Twoja mama przyjechała... Jedno jest pewne, skoro urodziłaś się w 25 tc (dobrze rozumiem Twój nick - że był to rok 84?) to świadczy, że jesteś bardzo silną kobietą... kiedy mają być te wyniki?
Indi - śliczny maluszek jest :) ale już po zdjęciach widać, że kruszyna z niego :)

reklama
Indi gratuluje malenastwa moi wazyli 1250 I 1450 to prawie jak twoj jeden I rozrabiaja teraz na calego Kara to jeszcze tak wczesnie masz prawo do tego zeby sie zloscici I szukac przyczyny wiadomo ze nigdy nie zapomnisz ale napewno bedziesz miec dzieci ktore beda twoja pociecha duza czesc nas tu przezyla straty I rozumiemy cie dobrze trzymaj sie cieplo kozystaj z pomocy psychologa czy kogos blskiego przezyj swoja zalobe tego ci zycze z calego serca

Do góry