reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Aniolkowa tak tutaj kupiliśmy ja co 5 lat przynajmniej cos kupuje sprzedaje i się przeprowadzam dom jest po strarej babci wiec ogolnie masakara mój to chyba nigdy go nie skończy remontu ja na razie nic nie urządzam bo glowy na to nie mam moja kolezanka była u medium tutaj u mnie i dużo zeczy tez jej powiedziała ja wysylam mojego bo mu mama umarla jak był bardzo maly ale on się trochę boi u mnie cykle mega krotki wczesna owu i bardzo odczuwalna okres to jakies plamienie tylko pomieszanie z poplataniem jakas jesienna depresja mnie lapie szaro buro spac się tylko chce

reklama
No my właśnie też mamy dom po starym dziadku i remontujemy od prawie roku, ale juz bliżej niz dalej.
A pamiętasz moze imię tego medium? Zastanawiam sie czy mówimy o tej samej osobie.
Ja tez nie lubie jesieni, zawsze mnie deprecha dopada w tym czasie. Dlatego zdecydowałam sie na wyjazd pod koniec miesiąca, bo przynajmniej mam coś na co czekam.

Aniolkowa chyba judith musze zajzec do lodówki(wel facebook) i zagadać ta kolezanke jej się pare zeczy sprawdzilo tzn powiedziała jej np. o chorobach które potem wyszly remont tutaj gozej znosze niż budowę domu w pl czego się nie dotkne to leci ze wzgledu na to ze nie mielismy za wiele czasu to bym zrobila konkretna demolke i od początku zaczela jeszcze sobie wbiłam w glowe zrobienie loftu i teraz zbieram sily psychiczne na to

Anilokowa ciesze sie ze u ciebie wszystko w dobrym kierunku, dobrze ze masz zajecie i taka odskocznie cos innego i do tego jakie przyjemne. Tez bym chciala cos przearanzowac :) Trzymam kciuki za twoje staranka.
Jesli chodzi o akupunkture to zaczne chyba od razem ze stymulacja teraz czasu za bardzo niemam z reszta zostalo 2 tygodnie i lece juz do PL. Napisalas ze 2-3 razy w tygodniu, czyli to taka norma na akupunkture? Bo wlasnie nie mialam pojecia ile razy na nia chdzic.
Dzisiaj czekam na telefon z kliniki bo skonczylam brac Norethisterone 1.10 i @ powinnam dostac miedzy czwartkiem a sobota a dzis poniedzialek i nic, czytalam ze sie zdaza dziewczyna po 4 do 6 tygodni po tym leku nie miec @ chodz nie dawno zauwazylam ze mam lekko zabarwiony sluz to moze obejdzie sie bez wywolywania.Kurcze dali mi ten lek zeby miec pod kontrola moj cykl a tu gorzej namieszali niz bylo mogli sie mnie zapytac to bym tez im okreslila mniej wiecej z 3 dniami rezerwy na blad.

kara a na co w ogóle był ten lek? No lepiej żebyś dostała niedługo @ zeby akurat na ślub nie wypadło. Mi wypadło w noc poślubną :-/
co do akupunktury to wystarczy jak bedziesz chodzić raz w tygodniu. Wiecej nie ma po co. To tez nie jest tania sprawa, wiec spokojnie raz na tydzien wystarczy.

Aniołkowa oni mi go podają żeby kontrolować mój cykl co za ironia bo właśnie zrobili gorzej niż było. Tak mi pielegniaz powiedział ze dzięki niemu kotroluja coś to jest na zasadzie synetyczego progesteronu w dużej dawce jak tabletki anty. A robią to żeby rozpisywać wszystkie przyszłe wizyty np w tej chwili mam już cała rozpiske na listopad od 1 miałam zacząć stymuacje dzień skanu nawet wyzaczony,ale myślę że to wszystko zmieni. W klinice powiedzieli ze czekamu do czwartku bo niektóre kobiety tak reagują.

DSC_0574.jpg
Dziewczyny nie wiem co mam o tym myslec,bo dzis powinam dostac ten okres ostatecznie po Norethisterone,ale wczoraj wieczorem pojechalismy z moim po test bo cos nas tknelo i zrobilam a pozniej rano i sa jakies bladziochy. W glowie mi sie przestaje to miescic.
nie czuje sie wyjatkowo, w klinice powiedzieli ze mam zrobic test w weekend zadzwonic w poniedzialek dac znac i isc do GP i juz umyli rece.
Naprawde tyle wszystkiego na glowie ze nie moge przyswoic tej wiadomosci i wydaje mi sie ze to zart.

Załączniki

• DSC_0574.jpg
    DSC_0574.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 33
Wow kara oczom nie wierze!!!!!!!!
kochana ty jestes w ciazy! Czyli udało wam sie naturalnie! I to znowu przed samym IVF jak ostatnio! Ale sie ciesze! Powtórz test jeszcze jutro rano, ale 2 kreski są jak nic

Kara, na moje oko jestes w ciazy! The pierwsze testy tez mi powychodzily blade, jak powtorxysz w weekend powinno byc juz ciemniejsze. Gratulacje :) strasznie sie ciesze

reklama
Aniołkowa, Indi no chyba jestem sama nie wiem to dziwne od 1 listopada miałam zacząć stymulację do ivf. Powtórzę test ja chce w niedziele, ale mój się uparł ze dziś kupi clearblue bo te kupiliśmy w 2 paku tanie z waitrosa.

Aniołkowa a jak twój cykl? Ty z koleji pisałaś o objawach owu i piersi bolały i jak?

Do góry