reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Karolina kremu szukaj on-line e-bay lub amazon.
Ja starałam się od razu w pierwszym cyklu,ale nie chcesz chyba wiedzieć ile starałam się o kolejną bo to 4 lata.

Kara teraz to j z z gorki:-) mysl pozytywnie my radzili wizualizowac sobie dzieci nadac imiona i zapewnic siebie sama ze wszystko bedzie ok bedzie dobrze:-)musi byc

Karolinaa1213 i życzę ci żebyś szybko mogła się cieszyć swoim dzidziusiem.

Mama290 dziękuję za słowa otuchy, ja myślę o tym chłopcu który do mnie przyszedł we śnie bo mam wrażenie ze to nie przypadek a i może zacznę wymyślać imiona. :-)

Kara ja mam niby na 4 grudnia ale nie wiem czy kojażysz taka dziewczyne Kontra tez jest w ciazy bo jest na grudniowkach hehehe jeszcze z innego watku na ktorym sie udzielem tez dwie dziewczyny sa w ciazy szczesliwy bedzie ten grudzien:-)

reklama
kara ciesze sie, że dobrze sie czujesz. Wstawisz suwaczek? Oj święta Bożego narodzenia bedą pełne przygotowań tym razem na przyjście maluszka. Widzisz ten chłopiec co ci sie śnił to moze właśnie synuś? Myśl cały czas o nim i czas szybciej zleci.

mama a ty jak samopoczucie? Kiedy kolejny scan? Ale ci zasuwa ten suwaczek. Mam pytanie- jak u ciebie wygladała pierwsza wizyta w tej chińskiej klinice? Umawialysmy sie telefonicznie, czy jakbym tam poszła po poradę to płace za wizytę? Napisz mi proszę, bo chce sie skontaktować z nimi i porównać czy maja podobne podejście jak "moj" Chińczyk.

A w klinice jak to w klinice. Szybko. Dostaliśmy skierowanie na badania. Mnie pobrali 8 ampułek krwi a S. dwie. W sumie badają nas pod kontem genetycznym i chromosomowym a mnie jeszcze dodatkowo badają krew - czy nie jest zagęsta i jakieś tam inne czynniki, o których nie mam pojęcia. Wyniki bedą za 12 tyg i wtedy wizyta w klinice omawiająca. Znowu czekanie, czekanie i czekanie. Ja sie zestarzeje przez to czekanie....

Do góry