reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Moje amh bylo bardzo wysokie. Lekarz stwierdzil ze komorki maja wagy genetyczne bo niby wlasnie ja jestem obciazona genetycznie. Komorki przed podaniem nie bylybadane bo te co ki podali w trzeciej dobie wygladaly prawidlowo jedna bylan11 komorkowaa druga 10komorkowa. Reszta sie nie zaplodnila wcale a jedna sie nie podzielila mimo iz zostawili ja na 7 dni to nie osiagnela poziomu blastocysty.

reklama
Aloha :)

Dzis zaczelo sie plamienie. jutro pewnie krwawienie. Juz zaczynam cieszyc sie na nowy cykl z clo.

Wczoraj pielegniarka pobrala krew na proby watrobowe. Wynik w poniedzialek. Na ich podstawie zdecyduja co dalej, bo moze sam dostinex dziala jak powinien alewatroba go nie lubi. Niestety tez mialam taka diagnoze, ale mam nadzieje ze to nie to...

Ech.... nie źle mi się pisze z komórki jak widzę powyżej.... mnóstwo słów połączonych itp. bez polskich znaków.

Zmieniam dostawcę testów, a i jeszcze negatywa za felerny produkt wystawię.... OOOOOOO TTTTTTTTAAAAAAAAAAAKAAAAAAkkkkhkhkhkhkhhhhh:-D:-D:-D nigdy ale to nigdy żadnych evap lines!!!! za 3 dni clo i do dzieła! i to nie tylko w "te" dni :rofl2::laugh2::-p:rofl2::laugh2::-p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mousefish i jak cykl zaczety? Jaką dawkę przyjelas? Kurcze a ja dzisiaj byłam tak zajęta że przed chwilą dopiero zorientowałam się że nie bralam progesteronu cały dzień a mam go brać 3 razy dziennie mam nadzieję że nic nie zaburzylam.

Hejka

Kara
- ja postanowiłam jednak nie korzystać z tego cyklu, bo termin wypadł by prawie na święta w razie co, a ja baaardzo nie chcę łączyć świąt z urodzinami dziecka. Tak więc ten cykl odpuszczam staraniowo, i dopiero kolejny. A jakby się kolejny cykl udał to termin wypadłby identycznie z terminem niuni !!! :-D jeśli ten cykl będzie 26 dniowy jak zwykle, to będzie termin 14 styczeń jak z bata ten sam dzień co niuńki, tyle że była przenoszona 12 dni i w końcu urodziła się 26 stycznia. a podwójne urodziny to już mi odpowiadają. I żadne nie będzie o siebie zazdrosne i będą dwa torty... ale ja mam plany nie??? ha ha ha.... jakbym już miała zabookowany kolejny cykl jako udany buhahahahaha :-D:-D:-D:rofl2::laugh2:

spore nadzieje pokladasz w CLO, ze az cykl odkladasz,oby sie nie mylila i zeczywiscie przyniosl ci 2 kreseczki za pierwszym razem.
A ja dzisiaj ostatni dzien na progesteronie i dalej czekam na @, I 4 iui ja nie jestem optymistka co do tej iui w koncu juz tyle razy sie zawiodlam, poprostu musze ja od bebnic aby przejsc do kolejnego etapu.

Hejka

Kara - w sumie to mam jakieś tam nadzieje, ale nie są zbyt wielkie. Po prostu pomyślałam, że jeśli jakimś olbrzymim cudem uda się za pierwszym razem z clo, to nie chcę terminu na święta. Więc po co ryzykować?
A i @ praktycznie nie miałam, bo tylko jeden dzień. I to ledwo ledwo. Zawsze mam skąpe, ale tym razem pobiłam własny rekord.

I kto wie... może ten raz z iui będzie Twoim udanym?
Trzymam moooocno kciuki! :tak:

Mar-chew ja nie mam po co robić testu. Ten progesteron to na przyspieszenie tego cyklu od 8 dnia go bralam przez cyste . Także owu na pewno nie bylo i od 9 dnia cyklu wprowadzili tak jakby mój cykl w fazę po owu właśnie dla przyspieszenia i mam nadzieję że cysta zniknie.

Mousefish dziękuję za kciuki ale tak bardzo mi brak wiary w te iui

reklama
Do góry