reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Wow...co tu sie wyrabia:szok::szok::szok::szok::szok::szok: nastepna fasoleczka:-D:-D

Bashi ogromnie sie cieszé i oczywiscie gratuluje;)))
Avocado,Bashi jak sie czujecie czy macie jakies ciazowe objawy????
Roxi piekne to co piszesz ,oczywiscie chcemy Cie tu ...zagladaj do nas jak tylko bedziesz mogla,Dziekujemy!!!!
Aniolkowa jak picie ziolek??? a przytulanka sa??? ktory dzien cyklu u Ciebie??/

Ja juz od kilku dniu jem caly czas nawet w nocy wstaje...czuje ze serce mi bije szybciej (gdzies czytalam ze w trakcie ciazy nasze serducho bije 15 razy wiecej w kazdej minucie)...podbrzusze jest twarde tj przed okresem...spie w ciagu dnia co 3-4h...bol w dole plecow, poducha za plecami musi byc :D

Digital test przed chwila pokazal 1-2 PREGNANT !!!!!!!!!!!!! Kazalam mezowi zawiezc mnie do naszej ulubionej restauracji, zapakowalam test w spioszki i torebke na prezenty i jedziemy wlasnie... Zaraz dojedziemy na miejsce.... aaaaaa Tak sie ciesze.... Zrobie mu niespodzianke :-)

Dziewczyny nie poddajcie sie. Walczcie do konca kochane !!!!!!!!!!!

Miliony pozytywnych fluidkow dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
avocado super niespodzianka dla męża. Tez coś takiego zrobiłam jak pierwszy raz zaszlam w ciąże. Daj koniecznie znać jak mąż zareagował!

basik a jak ty sie czujesz? U mnie niestety porażka na całej lini:-( wróciłam od polskiego gina (od kosztów które Zapłaciłam rozbolała mnie głowa a od informacji, które mi przekazał serce). Jestem w 10dc i owu ani widu ani slychu. Kazał mi przez dwa cykle brać duphaston a potem zaczynam stymulację clo. Sprawdził czystość pochwy i nie mam żadnych oznak grzybicy, więc nie wie skąd ten ból i pieczenie. przepisał mi lek na bakterie i pierwotniaki. Zrobił cytologie z hormonami i wyniki bede miec za tydzień. Ogólnie jestem zbita z tropu, bo przecież zawsze miałam owulacje, czyli coś mi sie znowu rozregulowało przez te stymulację:-(ehhh...

Do góry