reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Witam

Ja siedzę w pracy straszne nudy bo jest half term i nie na dzieciaków wiec została papierkowa robota której nie cierpię. Jeszcze 4h i do domu.

Przyszedł mi dziś rano diabelski pomysł żeby "zapomnieć" wziąć dawkę gonalu ale jednak boje się że coś przekombinuje. Zobaczymy jutro na scanie jak tam moje pęchole. Pogadalam z menagerką bez wdawania się w szczegóły i nie będzie problemu wyrwać się ze szkolenia na zabieg :-)

Yas działasz?

Basik a jak tam u ciebie?

Pozdrawiam was wszystkie a ja wracam do papierów :-/

aniolkowa moze Ty lepiej nie wdrazaj swoich diabelskich pomyslow;-),powodzenia za jutrzejsze péchole :tak:,i kciuki za pozytywna rozmowé z menadzerká.
u mnie cisza... czekam na owulacje i serduchowanie,po dluuuugich i bojowych rozmowach przekonalam mezka abysmy dalej starali sie o upragnione dziecko:tak::tak::tak:

basik to super - teraz nie mozecie sie poddawac - albo poddajcie sie i dalej przytulajcie bez zabezpieczenia i moze jakas mila niespodzianka wyskoczy :-p powodzenia

aniolkowa ja mysle ze jak normalnie owulujesz to na pewno pecherzyki beda rosnac. mam nadzieje ze twoj plan sie powiedzie:blink: i jutro piekne wyniki na skanie zobaczysz.super ze szefowa nie robila zadnych problemow - czasem tylko trzeba zapytac i okazuje sie ze duzo da sie zrobic ;-) czekam na dobre wiesci jutro po skanie.

my dzialalismy dwa dni i najgorsze jest teraz to czekanie - zwariuje chyba - najgorsze bedzie rozczarowanie, ale nie musze wam mowic bo wszystkie znacie to uczucie :-( czekam do 13go listopada. jak sie nie uda to jeden albo 2 cykli dadzo mi jeszcze i koniec...

Cieszę się że udało Ci się przekonać męża do dalszych starań. Jestem pewna że mimo problemów z pracą spokojnie sobie poradzicie. Trzymam kciuki za szczęśliwa siódemke!!!

Yas no to czekamy razem z tobą! 13 już niedługo

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki

...
ja wpadam do was z rana z
c060.gif
, za oknem deszcz....ja dzisiaj wolne od pracy ale za to z 7 dzieciakow w domku. Kolezanki do pracy, tak wiec dzisiaj moja kolej....

Yas 3mam mocno
a115.gif
do 13 listopada, i nie puszczam.....

Roxi dajesz jeszcze rade??? Zaraz na dniach zaczniesz ukladac, przekladac rzeczy w nowym domku, czas ci tak szybko ucieknie ze ani sie nie zorientujesz kiedy a juz bedziesz miala swoja mala ksiezniczke przy sobie.
Pisalas ze twoja kolezanka miala bakterie, czy po wyleczeniu jej zaszla w ciaze??? Ja to badanie mam dzisiaj i boje sie ...no ale coz od czegos trzeba zaczac...
h160.gif

Aniolkowa mama &&&&&& za dzisiejszy scan
a115.gif

Kontra jak tam twoje sprawdzanie owulacji??? Jestes jeszcze przed czy po???

Basik brawo, ciesz sie ze wzielas do reki nasz kobiecy sprzet
u075.gif
i wytlumaczylas mezowi, o on sie zgodzil. A teraz to tylko
f055.gif

Dziewczynki trzymajcie kciuki za moje dzisiejsze badanie, oj.....jak ja sie boje.....

Milego dzionka laseczki xxx

Witam sie i ja przy kawusi i śniadanku. Zaraz lecę na scan i oby te pecherzyki sie dogadaly, który dominuje, bo sie wsciekne

Kasia nie bój sie tego badania, to nic nie boli. Jesli nie mocz to wezmą ci tylko wymaz z pochwy, czyli coś podobnie do smear test. Nie boli! Kciuki zeby ci nie wyszło nic!

witam z ulubioná kawusiá....
aniolkowa kciuki za piéknego dominujácego pécherzola i oczywiscie za szczesliwy cykl!!!nczekam na wiesci po sklanie.
Yas w takim razie kciuki za tluste II krechy za dwa tygodnie,uda sie!!!
Kasiu 7 dzieciakow w domu :szok: o w morde to nie dla mnie!!!!! trojka to juz dla mnie sajgon :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,badania sie nie boj nic nie boli.
Roxi jak nasza mamuska sie czuje??? pewnie lezysz sobie na kanapie a mézulek rozpakowuuje te wszystkie pudla i pudeleczka:-),cio???
Kontra jak testy owulacyjne?? ja zakupilam na ebay 30 testow o czulosci 20-8er(30 testow owulacyjnych plus 10 testow ciazowych),wyprobuje je od jutra:tak:
Milego dnia Kochane -odezwe sie jutro :tak:,zajrzé tylko zerknác jak péchole naszej aniolkowej:tak:

kobietki ale produkujecie, miło że wątek ożył :tak:
Trzymam za każdą z osobna i za wszystkie razem kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My powoli sobie radzimy, Kubuś goni swoją wagę urodzeniową, a ja bez rozpędu ją tracę :-) Troszkę ma jakieś plamki na buzi, ale na razie nie panikuje dopiero 5 doba jego życia, więc może dopiero skóra uczy się funkcjonować na zewnątrz.

Pozdrawiam i powodzenia kobietki w starankach

reklama
aniolkowa jak tam po scanie??? czekam na wieści......
yas a Ty jak tam?????
Kasiu badania nie ma co się bac bo to nic nie boli wszystko będzie ok;-) co do mojej znajomej to po wyleczeniu tej bakterii chyba w drugim cyklu zaszła w ciążę, niestety poroniła:sorry2: ale dziś już jest szczęśliwą mamusią 5-cio miesięcznej księżniczki:tak:
basik super że je dalej będziecie się starać, trzymam kciuki jak zawsze;-)

U mnie panuje chaos przeprowadzka w toku... ale już dziś mamy zamiar reszte gratów przewieść na nowe mieszkanie i tam już spać. W sobote i niedziele wrócimy tu żeby tylko posprzątać:tak: Niestety na jakiś czas będę odcięta od internetu, musimy przenieść linie i jeszcze nie wiem ile to będzie trwało:sorry2: Także jakby co to niemartwie się moją nieobecnością;-)

Do góry