yas no endo i pecherzyk mają dobry wymiar, kiedy bierzesz zastrzyk na pęknięcie? Bo to juz czas! Wiem jak to jest z seksem na zawołanie, dlatego ja bardzo sie cieszę, ze my mamy IUI, bo wiem, że mój pójdzie i odda nasienie. A tak to by tylko stres był i kłótnia, ze TRZEBA. Ale u was niestety trzeba:-( ale jest weekend, spróbuj coś romantycznego wymyślieć, zróbcie coś wyjątkowego (np zagrajcie w jakaś grę erotyczna) wiem, ze trzeba to życie seksualne jakos zmotywować w tych dniach. Powodzenia!! A i testować bedziemy podobnie;-)
basik wiem, że cieżko planować dziecko, kiedy nasza praca wisi na włosku, ale zobacz ile rodzin jest w gorszej sytuacji. Zreszta w tym kraju jest pomoc państwa w razie czego. A dziecko to nie tylko wydatki, to wielkie szczęście i CUD i jak tylko macie milosc w sercach i możecie nią obdarzyć dziecko ( a macie) to temu jemu nic wiecej nie potrzeba. A jestem pewna, ze praca zawsze sie znajdzie. Dla chcącego jest praca! Trzymam kciuki, zeby jednak twoj mąż nie został zwolniony. Ale z drugiej strony powiem ci, ze u nas zwolnienie mojego meza wyszło nam na dobre. Czasem to dobra chwila, zeby coś w życiu zmienić.
Roxi sama jestem zła o to wszystko, bo znowu zaczynam od dużej dawki, mimo, ze maja juz doświadczenie, nie wiem dlaczego znowu mam 3 pecherzyki. Mam wrażenie, ze chodzi im o kasę!!! Jesli teraz sie nie uda, to sie wkurzę, bo drugi raz ten sam błąd. Wtedy tez mi zmniejszyli dawkę do 37.5 po drugim scanie a i tak wszystkie równo rosły. Moim zdaniem tez teraz bedą tylko rosnąć, raczej nie wyprzedzi jeden drugiego, bo niby co, mniejsza dawka wpłynie na jeden a na drugi nie? Nie ma to dla mnie sensu. Wrrrrr
Kasia dobrze że walczysz o swoje z lekarzami. Trzymam kciuki za nowy cykl, oby ostatni.