reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

kontra plamienie nie jest 1dniem @, dopiero krwawienie i to takie przy którym musisz użyć podpaski (nie wkładki) dlatego wykres zalicza plamienia jeszcze do starego cyklu. W ogóle w mojej klinice dowiedziałam sie, ze jak sie dostanie @ po godz 12 w południe to juz sie liczy pierwszy dzien cyklu na następny dzien. Dla mnie to niepojęte:szok:

roxi ja z moim tez sie jeszcze nie widziałam,jak wstałam to on juz pojechał do pracy, teraz ja wychodzę do pracy i pewnie dopiero ok 10 wieczór bedzie konfrontacja.

reklama
kontra no widzisz musisz bardziej się przyłożyć do tych obserwacji i trzymać się stałych godzin, bo inaczej tylko w głowie sobie namieszasz:tak: Początki zawsze sa ciężkie i człowiek robi wiele błędów bo wszystkiego nie wie i tylko stres niepotrzebny;-) Ale już na przyszłość będziesz wszystko wiedziała:tak:
aniolkowa to masz dobrze, że konfrontacja dopiero wieczorem:-p U nas spokojnie, coś tam gadamy ze sobą, ale atmosfera gęsta:-p
Agitatka ja Ci mówie to cisza przed burzą ;-)

aniołkowa - tak byłam u polskiego gina w Luton... nie za bardzo zarejestrowałam co on do mnie powiedział :p mam nadzieję, że za dwa tygodnie będę wiedziała coś więcej... pierwszą ciąże poroniłam w 7 tc. drugą donosiłam - ale też krwawiłam w 7 tc. staramy się od drugie dziecko od stycznia... za mną kilka ciąż biochemicznych...

hejka
Roxi

jestem ale niestety nie mam czasu na nic,praca i jeszcze raz praca,poza tym mam kolezanke ok kilku dni w domu ktora rozstala sie z mezem i wiekszosc mojego wolnego czasu spedzam z nia na pogaduchach,wiec przepraszam ze nie odpowiadam kazdej z Was,pozdrawiam i oczywiscie wrocé do Was jak u mojej kumpeli pojawi sie usmiech na twarzy.
u mnie we wtorek badanie czystosci pochwy potem pewnie jakies globulki,staranka:-):-):-),a potem czekanie na II krechy;-)

basik a no to Twoja nieobecność jest usprawiedliwiona, pocieszaj tam koleżankę, na pewno potrzebuje teraz wsparcia:tak: Trzymam kciuki za wizytę we wtorek no i za staranka oczywiscie;-)

reklama
Do góry