reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

basik ja też nie jestem ekspertem w tych wykresach ale wydaje mi się że teraz jest dobrze wyznaczone:tak: czemu sikańca nie robisz? tempka ładnie się trzyma, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Marchew nie mozna tak porównywać wartości bety do poprzedniej ciąży, jej wartość w danym dniu po owu zależy od wielu rzeczy, min od tego kiedy zarodek się zagnieździł i zaczęła się produkcja tego hormonu:tak: w poprzedniej ciaży mogło dojść wcześniej do zagnieżdżenia i stad wynik wyższy. Beta becie nie równa, to nie jest tak ze w danym dniu po owu zawsze jest taka sama. Tak jak pisałam jeśli wartość jest powyżej 50, a u Ciebie tak jest to na pewno wszszystko jest dobrze, tym bardziej ze elektroniczne testy dobrze pokazują tydzień ciąży:-) Jeszcze raz ogromne gratki i zyczę spokojnej ciąży:-)
Agitatka pałeczka po Tobie przejęta, możesz rodzić:-D:-p

reklama
basik - trzymam kciuki z całych sił za niedzielnego sikańca...
roxii - nie wiem czy jest możliwe jeszcze szybsze zagnieżdżenie ;p dzwoniła do mnie pani doktor aby podać mi wynik bety... czy nie zauważyła, że sama sobie go sprawdziłam :p

Basik przykro mi ;-( kiedy masz to badanie na droznosc? W koncu musi sie udac.....

Aniolkowa zaczelam drugi cykl -tym razem od5dc.powiedzieli ze to nie ma znaczenia w ktorym dc sie zacznie tylko czekaja do konca okresu.kolejny skan we wtorek... A ty co postanowilas na kolejny cykl?ciekawe czy jak zaczelam 2dni wczesniej to okres bedzie tez tak wczesniej.

Agitatka juz na dniach kubus bedzie z wami bo ty pierwsza w kolejce ;-) powodzenia

Pozostalym dziewczynam tez powodzenia ale wy to na agitatke powinnyscie poczekac ;-)

Yas powinnam zrobic zaraz po tej miesiaczce na ktora czekam:wściekła/y:,ale przyplatala mi sie jakas infekcja:-( po po stosunku nieladnie ,,pachnie mi z pipki (zero swedzenia tylko ten brzydki zapach).wiec musze zrobic badanie czystosci pochwy na wynik czeka sie 10 dni o zgrozo i dopiero w nastepnym cyklu badanie droznosci
.a co u Ciebie??? przystepujesz do iui???przepraszam nie jestem w temacie?:zawstydzona/y:

basik przykro mi bardzo, tule mocno :-( trzymaj się kochana, napij się a co! może choć troszkę lepiej się poczujesz.....
yas trzymam kciuki za ten cykl, oby się udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aniolkowa no właśnie jaka decyzja, podchodzisz teraz?????

reklama
Basik winko to jest dobra terapia, tez sie tym leczę po każdej przychodzącej małpie. Ja tez nie liczę na nic, bo brzuch mnie zaczyna boleć, cycki miękkie więc @ za progiem. Ehhh juz mi sie nie chce myśleć o tym wszystkim, o tym mierzeniu znowu tempki, o tych scanach i zastrzykach. Nie mam na to wszystko siły...

yas no mi właśnie lekarz powiedział wtedy na spotkaniu, że dobrze brałam Gonal od 4dc, ale jak mi tak bardzo zależy to moge zacząć najpóźniej od 6dc- pózniej juz to bedzie za późno. A o jaki okres ty pytasz???? Nie bedzie juz okresu!!!
Dalej bierzesz dawkę 50? W którym dniu cyklu jesteś?
Ja juz naprawdę nie wiem co robić. Leżał mi ten Gonal w lodówce od sierpnia i dzisiaj go wywaliłam w nerwach do sharps boxu. Jak sie zdecyduje to kupię nowy najwyżej. Mnie najbardziej chodzi o te scany, bo ja nie bardzo moge sobie pozwolić na wizyty w szpitalu co 2 dni. Owszem mogłabym, ale musiałabym powiedzieć w pracy, a nie chce.

Do góry