reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Dziekuje no oby rosla i rosla szkoda ze nie mozna zrobic bety tu..:( jak tez przesylam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Tygryseczek wilekie gratulacje!!!!piękne dwie kreseczki co oznacza że dzidzia rośnie i się rozwija:-) Życze spokojnych 9 miesięcy, dbaj o siebie i maleństwo!:-):tak:
Machew witaj w naszych skromnych progach:-p Rozgość się i może napisz coś więcej osobie, o pierwsze dziecko długo się staraliście czy od razu się udało??? Tak czy inaczej teraz życze szybkiego zaciążenia:tak:

Jak wszyscy przesyłają fluidki to ja tez, dla tych co wiciąż czekają;-) ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Tygryseczek - przyjmij gratulacje i ode mnie... spokojnej ciąży :)

Roxii - pierwsza ciąża którą straciłam w 7tc w pierwszym cyklu, druga (moja Hania) w drugim cyklu a teraz nam się ciągnie ;P ostatnie dwa cykle wyglądają mi na ciąże biochemiczne - najpierw testy były pozytywne - a później już nie :( i tak sobie myślę, czy to moje hormony mi wariują czy może mnie źle zszyli po cc. Niestety w Polsce będę dopiero w grudniu...

a tak poza tym mieszkam w Bedfordshire. W UK z jakieś 6 lat... a jakbyście chciały wiedzieć coś jeszcze to śmiało pytać :)

abed dzięki, że pytasz. Narazie moją sytuacje można opisać jednym słowem: czekanie! A ja jestem jak ten Maruda ze smerfów i "Nie cierrrrpie czekać" :baffled:

Aniłkowa ja też tak mam że nie lubię czekać... ewentualnie mogę czekać ale jak bym wiedziała jaki będzie efekt :-) ale tak się nie da :-) to czekam razem z Tobą i daj znać jak się czegoś już doczekasz :-)

a to z dzisiaj i juz wiecej nie robie ;) bo nie mam watpliwosci :)
25.07.jpg

Załączniki

• 25.07.jpg
    25.07.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 31
reklama
kogasica gratuluje zdrowego synka. Ja juz kiedyś mówiłam, że mój idealny model rodziny to 2 chłopców i dziewczynka :-)

Marchew
a czy wy robiliscie jakieś badania czy narazie tylko czekasz? W sumie od lutego to dopiero 5 miesięcy także jeszcze nie masz sie co martwić. Robisz testy owulacyjne, wiesz kiedy masz owu?jesli masz ciążę biochemiczą to moze to być niedomoga progesteronu i sie zarodek nie moze zagnieździć. Zawsze możesz iść do gp i powiedzieć że kilka razu zdarzyła ci sie biochemiczna to moze cię skieruje na jakieś badania

Ostatnia edycja:
Do góry