reklama
tygryseczek
Staraczka
Dziekuje ale sie ciesze
Kogasica28
Fanka BB :)
Tygrysku ogromne GRATULACJE!!Uwazaj na siebie!Nudnej ciazy zycze ;-)
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
marchew witaj i rozgość sie. Trafiłaś na dobry czas, bo ostatnio u nas ciężarówek przybywa, więc niedługo sie pewnie zarazisz :-)
tygryseczek teraz nawet nie trzeba sie wpatrywac tak jest wyraźne. Niech dzidzia różnie zdrowo.
tygryseczek teraz nawet nie trzeba sie wpatrywac tak jest wyraźne. Niech dzidzia różnie zdrowo.
agatakat
tygryseczek :-):-):-):-):-) gratulacje !!!
marchew witaj! witaj! :-)
agitatka oj chyba Ty jestes pierwsza w kolejce do porodu, a Ty juz chyba weszłaś w trzeci trymestr ;-)
kochane faktycznie rok 2013 jest owocny trzymam mocno kciuki za staraczki
marchew witaj! witaj! :-)
agitatka oj chyba Ty jestes pierwsza w kolejce do porodu, a Ty juz chyba weszłaś w trzeci trymestr ;-)
kochane faktycznie rok 2013 jest owocny trzymam mocno kciuki za staraczki
tygryseczek no bardzo ładnie :-) gratuluje :-) zapisuj się szybko do lekarza :-)
marchew witaj :-)
aniolkowa teraz kolej na ciebie :-) do końca roku proszę mi się uwinąć ;-) trzymam kcuki żeby tak było :-) a co z kilniką? na jakim etapie jesteście? i co z domem? wiadomo kiedy dostaniecie klucze?
dzieczyni czyli co na jesień mamy wyścigi która pierwsza na porodówkę ;-)
marchew witaj :-)
aniolkowa teraz kolej na ciebie :-) do końca roku proszę mi się uwinąć ;-) trzymam kcuki żeby tak było :-) a co z kilniką? na jakim etapie jesteście? i co z domem? wiadomo kiedy dostaniecie klucze?
dzieczyni czyli co na jesień mamy wyścigi która pierwsza na porodówkę ;-)
tygryseczek
Staraczka
Dziekuje juz to zrobilam ide do poloznej 2.09 i czekam teraz na list itd leki mam brac normalnie do czasu wizyty jutro ide robic to badanie tsh zobacze jak sytuacja sie ma cycy mnie bola i swedza szok.... :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Agitatka
TygryskU brawo. GRATULACJE :-) po kresce widać, że betka pięknie rośnie, teraz już nie ma żadnych wątpliwości. Dbaj o siebie i maleństwo i spokojnych miesięcy z rosnącym brzuszkiem
marchewka witaj! rozgość się Może coś więcej opowiesz o sobie?
agatakat o tak powoli wchodzę w III trymestr i kiedy to zleciało. Kubuś wariuje od rana do wieczora i jeszcze w nocy :-) Nie mogę w to uwierzyć, że ta chwila jest coraz bliżej ;-)
aniolkowa, osiska, yas, edith i loczkis to dla was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marchewka witaj! rozgość się Może coś więcej opowiesz o sobie?
agatakat o tak powoli wchodzę w III trymestr i kiedy to zleciało. Kubuś wariuje od rana do wieczora i jeszcze w nocy :-) Nie mogę w to uwierzyć, że ta chwila jest coraz bliżej ;-)
aniolkowa, osiska, yas, edith i loczkis to dla was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~