reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Melduje sie z negatywnym testem, tzn jest linia ale tak slaba ze nawet na zdjeciu nie wychodzi, z moimi objawami powinnam miec cos wiecej, a najqyrazniej te testy daja cienie przy negatywach. Czekam na @

a który to kochana dzień cyklu?

Dzięki wszystkim za słowa wsparcia:))
Mam nadzieje ze bawiliście się tak dobrze oglądając ten odcinek jak ja:p
Jednak karma powraca.... może z opóźnieniem ale daje po dupie ostro;)

Pyzia i odemnie spóźnione życzenia. Błogosławieństwa Bożego i samych łask Bożych kochana :-)

NeSSi powinnaś dużo odpoczywać. A długo te plamienia masz już?

Motylek dobrze ze się nie podajesz

Aniay a może na betę powinnaś pójść?

Aniay właśnie beta jest najwiarygodniejsza! 3mam kciuki za Cb:)

a który to kochana dzień cyklu?

Dzięki wszystkim za słowa wsparcia:))
Mam nadzieje ze bawiliście się tak dobrze oglądając ten odcinek jak ja:p
Jednak karma powraca.... może z opóźnieniem ale daje po dupie ostro;)

Tu w UK nie ma mozliwosci zrobienia bety, ale kurcze jak na test zerknelam po godzinie to jest lekka rozowa kreseczka.
Myslalam ze wiem kiedy miałam owu ale teraz nie

Załączniki

• DSC_0342~3.JPG
    DSC_0342~3.JPG
    73,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
pyzia gdyby nie ta mutacja miałabym juz 2 córeczki :( ale ja się nie poddaje i walczę dokonca :)
Bardzo mi przykro , że ty rozwniż musisz przechodzić przez to piekło !!!
Ja też straciłam 3 ciąż ale we wczesnych tygodniach tak do 10 tyg dochodziłam i koniec ;( serduszko przestawało być :( .
Ja miałam problem z macicą .
Współczuje ci tych porodów ;( to jest straszne .

Teraz kup sobie ten folik metylowy i bedzie dobrze zobaczysz .

My wszystkie tytaj mamy jakieś tragedie , jedni mniejsze drudzy większe ale staramy się wspierać ;) zostań z nami ;( pozdrawiam

Do góry