reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pyzia kochana tak sie skupiliśmy sie na Twojej wizycie ze zapomniałysmy o urodzinach kochana spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tego o bobasku i zebys zawsze była tak pozytywna jak jesteś :)

Straw kochana co sie stało ze az tak złe - taj dobrze sie zapowiadało ?
Doxzytatalam a myślisz ze to przez ze powiedziałaś im prawdę ?
E to faktycznie dobrze ze rzuciłaś to w pi...

Czarna tez miałaś przygodę :/

Motylek przykro mi ;(

Nessi a myślałaś by podjechać na IP? Albo do innego lekarza ?
Widze ze przestajesz wierzyć w swoją ciaze ... Kocjana cuda sie zdarzaja. Potem biegaj po naszych domach :)
Emka domyslam sie tylko i sa 2 opcje:
1. Byla zazdrosna i bala sie moze ze jej chlopa zabiore. Bo zaraz jak przyszlam do pracy to ona pleciala zmienic kolor wlosow na taki jak mam ja, tylko jej nie wyszlo.
2. Moze zalowali ze mnie wzieli do pracy, bo stwierdzili ze wola dluzej siedziec zeby wiecej zarobic niz kogos brac do pracy, bo mi tam sporo by wyszlo za miesiac.
Emka z dnia na dzien wszystko sie u nich o 180stopni odwrocilo, sama nie wiem o co chodzi.
Poprostu zrobilo sie nieprzyjemnie wiec podziekowalam i wyszlam.

reklama
Przesyłam tulasy internetowe wszystkim zainteresowanym/potrzebujacym, tyle piszecie ze nie wiem co komu napisac.

Pyzia. Wszystkiego najlepszego i sto lat~!

Dzisiaj czuje sie juz lepiej psychicznie, tzn jeszcze rano chcialam nie wychodzic z luzka ale moj A. mnie tak rozsmieszyl ze odruchowo wstalam, ubralam sie i przygotowalam do pracy.
Dzisiejszy dzien uplynalpod znakiem objawow typowo ciazowych tzn latania do kibelka, pobolewania w podbrzuszu i mrowiacych cyckow (w tym jak je wymasowalam zeby mniej bolaly to mi troche jakby siary polecialo. Jutro robie kolejny test.
Szlag mnie trafia jakby przyszedl okres to bym przynajmniej wiedziala gdzie stoje, a tak ktos chyba sobie ze mnie zarty robi, tylko szukam na internecie co innego moze dawac takie objawy jak nie ciaza, bo na okres sie jeszcze nigdy tak nie czulam. (a czulam sie bardzo podobnie na poczatku poprzednich ciaz, tyle ze wtedy mialam okres jak w zegarku.

Straw i bardzo dobrze zrobiłaś trzeba mieć swoj honor zwłaszcza ze małolata ktora zaczyna nie jesteś a nawet młode osoby teraz sa nie raz bardziej wydzielane niz my :)

Aniay moze
Będziesz mieć jak ja , mi dopiero tydzień po @ wychodzą testy ?

EM Ka - konsultowałam się z ginem 9znajomy rodziny) kiedyś o nim pisałam - powiedział że lepiej nie robić kolejnego usg dopochwowo przy plamieniu niewiadomego pochodzenia. Powiedział żeby brać dupka tak jak zaleciła (nie mówiłam, że nie kazała brać jak plamię na brązowo). I poczekać na zarodek i czynność serca.

Ok a nie kazał leżeć albo odpoczywać ? A wlasnie powiedz czy ba usg były widoczne jeszcze jakies krwiaczki np?
Tak kazał się oszczędzać ... Żadnych krwiaków nie mam ...macica na usg miała jednolity obraz .. nie wiedziałam nic co rzuciłoby mi się w oczy oprócz ciąży .żadnych jasniejszych punktów ani zaciemnień ... a oglądała dokałdnie, bo kazała nawet pod pośladki ręce podłożyć

Acha no to dobrze a bo jeszcze myśle a jakies mięśniaki ? Bo pamietam ze koleżanka urodziła zdrowego synka a leciała tez na początku z plamieniami ale miała mięśniaki? No albo po prostu z chodzenia po schodach wiesz czesto w ciazy sie w ogole leży (ja przeleżałam pierwszy kwartał ale miałam krwiaki) a wchodzenie po schodach jesu jednak pobudzające nie nadaremno na porodówkach każą po nich biegać . A jeszcze mowić 3p.

reklama
Melduje sie z negatywnym testem, tzn jest linia ale tak slaba ze nawet na zdjeciu nie wychodzi, z moimi objawami powinnam miec cos wiecej, a najqyrazniej te testy daja cienie przy negatywach. Czekam na @

Do góry