reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Melduje sie z negatywnym testem, tzn jest linia ale tak slaba ze nawet na zdjeciu nie wychodzi, z moimi objawami powinnam miec cos wiecej, a najqyrazniej te testy daja cienie przy negatywach. Czekam na @

a który to kochana dzień cyklu?

Dzięki wszystkim za słowa wsparcia:))
Mam nadzieje ze bawiliście się tak dobrze oglądając ten odcinek jak ja:p
Jednak karma powraca.... może z opóźnieniem ale daje po dupie ostro;)

Pyzia i odemnie spóźnione życzenia. Błogosławieństwa Bożego i samych łask Bożych kochana :-)

NeSSi powinnaś dużo odpoczywać. A długo te plamienia masz już?

Motylek dobrze ze się nie podajesz

Aniay a może na betę powinnaś pójść?

Aniay właśnie beta jest najwiarygodniejsza! 3mam kciuki za Cb:)

a który to kochana dzień cyklu?

Dzięki wszystkim za słowa wsparcia:))
Mam nadzieje ze bawiliście się tak dobrze oglądając ten odcinek jak ja:p
Jednak karma powraca.... może z opóźnieniem ale daje po dupie ostro;)

Tu w UK nie ma mozliwosci zrobienia bety, ale kurcze jak na test zerknelam po godzinie to jest lekka rozowa kreseczka.
Myslalam ze wiem kiedy miałam owu ale teraz nie

Załączniki

• DSC_0342~3.JPG
    DSC_0342~3.JPG
    73,5 KB · Wyświetleń: 81
reklama
pyzia gdyby nie ta mutacja miałabym juz 2 córeczki :( ale ja się nie poddaje i walczę dokonca :)
Bardzo mi przykro , że ty rozwniż musisz przechodzić przez to piekło !!!
Ja też straciłam 3 ciąż ale we wczesnych tygodniach tak do 10 tyg dochodziłam i koniec ;( serduszko przestawało być :( .
Ja miałam problem z macicą .
Współczuje ci tych porodów ;( to jest straszne .

Teraz kup sobie ten folik metylowy i bedzie dobrze zobaczysz .

My wszystkie tytaj mamy jakieś tragedie , jedni mniejsze drudzy większe ale staramy się wspierać ;) zostań z nami ;( pozdrawiam

Do góry