aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
To jest 12,5 test, najczulszy jaki znalazlamAniay WoW
Może zrób test za dwa dni?
Albo z większą czułością, nie 25 a 10?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest 12,5 test, najczulszy jaki znalazlamAniay WoW
Może zrób test za dwa dni?
Albo z większą czułością, nie 25 a 10?
A wysłała być mi linka do tych szalonych ludzia który to kochana dzień cyklu?
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia)
Mam nadzieje ze bawiliście się tak dobrze oglądając ten odcinek jak ja
Jednak karma powraca.... może z opóźnieniem ale daje po dupie ostro
Anya !!! No wodać stoi jak bykTu w UK nie ma mozliwosci zrobienia bety, ale kurcze jak na test zerknelam po godzinie to jest lekka rozowa kreseczka.
Myslalam ze wiem kiedy miałam owu ale teraz nie
Walcz Kochana Wałcz! Ja już 20 lat walczę o jeszcze się nie poddałampyzia gdyby nie ta mutacja miałabym juz 2 córeczki ale ja się nie poddaje i walczę dokonca
A to zle jak chce sprawdzic droznosc? Ja bym sie tam cieszyla jakby mi sprawdzili na nfz bez chodzenia i proszenia.ja dzisiaj zrobiłam badanie tsh, ft3 ,ft4 , morfologie ,potas, magnez, żelazo, wyniki o 13, ale pewnie będę mogła odebrać później. Mały wiru sówkę załapał i czekam aż mąż wróci. Jakie jeszcze badania mogę zrobić, żeby iść z kompletem do gina ? muszę znaleźć jakiegoś innego bo ten mój 'najlepszy w mieście' od razu bez jakichkolwiek badań udrożnianie jajowodów ;/
Proszę)A wysłała być mi linka do tych szalonych ludzi
Zasadniczo drożność robi się jako ostatnie badanie bo jest najbardziej nieprzyjemne ale jeśli lekarz ci je proponuje to zrób bez wahania. Często po tym badaniu kobiety szybko zachodzą w ciążę. Oczywiście nie wszystkie bo ja nie ale ja jestem z chińskiej wyprzedaży więc nie podlegam żadnym normom hahaja dzisiaj zrobiłam badanie tsh, ft3 ,ft4 , morfologie ,potas, magnez, żelazo, wyniki o 13, ale pewnie będę mogła odebrać później. Mały wiru sówkę załapał i czekam aż mąż wróci. Jakie jeszcze badania mogę zrobić, żeby iść z kompletem do gina ? muszę znaleźć jakiegoś innego bo ten mój 'najlepszy w mieście' od razu bez jakichkolwiek badań udrożnianie jajowodów ;/