reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ja dzisiaj zrobiłam badanie tsh, ft3 ,ft4 , morfologie ,potas, magnez, żelazo, wyniki o 13, ale pewnie będę mogła odebrać później. Mały wiru sówkę załapał i czekam aż mąż wróci. Jakie jeszcze badania mogę zrobić, żeby iść z kompletem do gina ? muszę znaleźć jakiegoś innego bo ten mój 'najlepszy w mieście' od razu bez jakichkolwiek badań udrożnianie jajowodów ;/

ja dzisiaj zrobiłam badanie tsh, ft3 ,ft4 , morfologie ,potas, magnez, żelazo, wyniki o 13, ale pewnie będę mogła odebrać później. Mały wiru sówkę załapał i czekam aż mąż wróci. Jakie jeszcze badania mogę zrobić, żeby iść z kompletem do gina ? muszę znaleźć jakiegoś innego bo ten mój 'najlepszy w mieście' od razu bez jakichkolwiek badań udrożnianie jajowodów ;/
A to zle jak chce sprawdzic droznosc? Ja bym sie tam cieszyla jakby mi sprawdzili na nfz bez chodzenia i proszenia.

reklama
Zasadniczo drożność robi się jako ostatnie badanie bo jest najbardziej nieprzyjemne ale jeśli lekarz ci je proponuje to zrób bez wahania. Często po tym badaniu kobiety szybko zachodzą w ciążę. Oczywiście nie wszystkie bo ja nie ale ja jestem z chińskiej wyprzedaży więc nie podlegam żadnym normom haha :D

Do góry