pyzia-75
Fanka BB :)
Kochana wkrótce na pewno się uda! Młoda jesteś więc jeszcze chwilkę czasu maszHej dzięki dziewczyny za wsparcie!jakoś trzeba się z tego pozbierać
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wkrótce na pewno się uda! Młoda jesteś więc jeszcze chwilkę czasu maszHej dzięki dziewczyny za wsparcie!jakoś trzeba się z tego pozbierać
![]()
Aniay a może na betę powinnaś pójść?Melduje sie z negatywnym testem, tzn jest linia ale tak slaba ze nawet na zdjeciu nie wychodzi, z moimi objawami powinnam miec cos wiecej, a najqyrazniej te testy daja cienie przy negatywach. Czekam na @
Melduje sie z negatywnym testem, tzn jest linia ale tak slaba ze nawet na zdjeciu nie wychodzi, z moimi objawami powinnam miec cos wiecej, a najqyrazniej te testy daja cienie przy negatywach. Czekam na @
Aniay a może na betę powinnaś pójść?
Aniay właśnie beta jest najwiarygodniejsza! 3mam kciuki za Cb![]()
a który to kochana dzień cyklu?
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia)
Mam nadzieje ze bawiliście się tak dobrze oglądając ten odcinek jak ja
Jednak karma powraca.... może z opóźnieniem ale daje po dupie ostro![]()
Bardzo mi przykro , że ty rozwniż musisz przechodzić przez to piekło !!!pyzia gdyby nie ta mutacja miałabym juz 2 córeczkiale ja się nie poddaje i walczę dokonca
![]()