reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No obiad zrobiony, mieszkanko posprzątane, chwilkę się zdrzemnęłam i teraz mam czas się z Wami "poznać" ;)

Odbiegając od sprzeczki, jak wam sobota minęła? ;P

reklama
Lux, ale tu chodzi o to, ze piszesz, ze pragniesz dziecka, a potem, ze z nim nawet rok w domu nie wytrzymasz!!!!!!!!! Nikt nie neguje tego, ze was nie stac na zycie z jednej pensji bo ja tez musialam wrocic do pracy zanim moje dziecko skonczylo rok. Tylko o Twoj sposob wypowiedzi. Hmm .. lekcewazacy.

Mialam to szczescie,ze pierwszy krok zrobił do mnie, zeby sie ze mna przywitac jak wrocilam z pracy. Ale to tak na marginesie :D

A i tez nie rozumiem jak ktos mowi, ze nie umie znalezc pracy, a ktos mu doradza "a chociaz taka, zeby na nianie starczylo?" To po co isc do pracy i brac ta nianie?

Ja mialam to szczescie, ze z moim synkiem siedzial maz lub moi rodzice, siostra, szwagierka. Co prawda byl przezucany ale wsrod najblizszych :)

No obiad zrobiony, mieszkanko posprzątane, chwilkę się zdrzemnęłam i teraz mam czas się z Wami "poznać" ;)

Odbiegając od sprzeczki, jak wam sobota minęła? ;P

Nudy na pudy :) Jak na rasową sobotę przystało, gary, sprzątanie, zabawa z Szogunem, zakupy, i zaraz kąpiele :D

Ja pracuje w aptece :)
Agnesis, kupilam dzis "Modulator homocysteiny" Solgar. Chcialam formy metylowe b12 b6 i kwasu foliowego, bo zwyklych form nie przyswaja organizm przy pewnych mutacjach. Pani w aptece mowi ze ten ma formy metylowe. W opisie nic nie ma ze to formy metylowe, tylko ze jest jakis nosnik form metylowych , to cos z buraka co jest w skladzie. Wiesz cos o tym suplemencie z Solgara???

Ja to dzisiaj nigdzie z domu nie wychodziłam, nawet na zakupy ;p
Cały dzień na luzie, w dresie i kapciach hehe ;)
Jakiś leń mnie ogarnął, wcześniej jak najszybciej ogarnęłam to co było do ogarnięcia i reszta dnia dla siebie;)
Miałam się za jakąś książkę wziąć ale póki co kwitnę przed tv i nawet na książkę mi już chęć odeszła ;)

reklama
Chyba sama usunelam swój post.

Straw Pani w aptece dobrze mówiła. Ten składnik z buraka ma formy metylowe.

Do góry