reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No obiad zrobiony, mieszkanko posprzątane, chwilkę się zdrzemnęłam i teraz mam czas się z Wami "poznać" ;)

Odbiegając od sprzeczki, jak wam sobota minęła? ;P

reklama
Lux, ale tu chodzi o to, ze piszesz, ze pragniesz dziecka, a potem, ze z nim nawet rok w domu nie wytrzymasz!!!!!!!!! Nikt nie neguje tego, ze was nie stac na zycie z jednej pensji bo ja tez musialam wrocic do pracy zanim moje dziecko skonczylo rok. Tylko o Twoj sposob wypowiedzi. Hmm .. lekcewazacy.

Mialam to szczescie,ze pierwszy krok zrobił do mnie, zeby sie ze mna przywitac jak wrocilam z pracy. Ale to tak na marginesie :D

A i tez nie rozumiem jak ktos mowi, ze nie umie znalezc pracy, a ktos mu doradza "a chociaz taka, zeby na nianie starczylo?" To po co isc do pracy i brac ta nianie?

Ja mialam to szczescie, ze z moim synkiem siedzial maz lub moi rodzice, siostra, szwagierka. Co prawda byl przezucany ale wsrod najblizszych :)

No obiad zrobiony, mieszkanko posprzątane, chwilkę się zdrzemnęłam i teraz mam czas się z Wami "poznać" ;)

Odbiegając od sprzeczki, jak wam sobota minęła? ;P

Nudy na pudy :) Jak na rasową sobotę przystało, gary, sprzątanie, zabawa z Szogunem, zakupy, i zaraz kąpiele :D

Ja pracuje w aptece :)
Agnesis, kupilam dzis "Modulator homocysteiny" Solgar. Chcialam formy metylowe b12 b6 i kwasu foliowego, bo zwyklych form nie przyswaja organizm przy pewnych mutacjach. Pani w aptece mowi ze ten ma formy metylowe. W opisie nic nie ma ze to formy metylowe, tylko ze jest jakis nosnik form metylowych , to cos z buraka co jest w skladzie. Wiesz cos o tym suplemencie z Solgara???

Ja to dzisiaj nigdzie z domu nie wychodziłam, nawet na zakupy ;p
Cały dzień na luzie, w dresie i kapciach hehe ;)
Jakiś leń mnie ogarnął, wcześniej jak najszybciej ogarnęłam to co było do ogarnięcia i reszta dnia dla siebie;)
Miałam się za jakąś książkę wziąć ale póki co kwitnę przed tv i nawet na książkę mi już chęć odeszła ;)

reklama
Chyba sama usunelam swój post.

Straw Pani w aptece dobrze mówiła. Ten składnik z buraka ma formy metylowe.

Do góry