reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczynki ;D Nie jesteście same ! U nas w tym miesiącu , totalna porażka, we wszystkie moje dni płodne , mój mąż jest w pracy więc dupa po całości .... Cholera, no ! :( Także jutro chyba zamówię pizze otworze wino i obejrze jakis film :D Byle sie nie dołować !

reklama
Heh dziewczyny jak nic trzeba jaka impreze na ta ogolnie panukaca depresje..
Nie dosc ze pogoda sie psuje, szaro, buro to jeszcze starania z porazka.

Anetkadg hehe nie zdziw sie jak sie wszystkie u ciebie zjawimy na to wino :)

Giska - ja odrazu wiem ze @ sie zbliza bo caly miesiac wygladam jak czlowiek a jak @ sie zbliza to zawsze mi cos nawyskakuje

Tarantina - to tym bardziej gratulowac, u mnie z pierwszym dzieckiem tez tak bylo a teraz kombinowanie i oczekiwanie..

Anetka dawaj adres wpadam jutro ;-)

Ja mogę zrobić tą listę ale chyba musi zrobić ją ankaka żeby była w pierwszym poście na początku

Fajny pomysl z tabelka. Tylko tak sobie mysle. Ze to forum nie jest tajne nasze. Nie jest grupa zamknieta i np jesli podamy jakies szczegoly to kto potem przypadkiem znajomy moze zczaic ze my to my.. wiec co by w niej bylo?

ano poczytuje...
Dziewczyny - czytałam wasz temat od początku do końca. Szukałam pocieszenia... Chyba nawet raz się coś odezwałam. A czemu do końca? Bo mi się właśnie udało - w 9cs....
I wkręcałam się tak sam jak Wy. I pierwszy test zrobiłam znacznie za wcześnie - i wydawało mi się, że widzę coś. No i widziałam... na drugim też, i na trzecim... A czwarty - dzisiejszy już nie pozostawił żadnych wątpliwości. Dwie kreseczki jak w mordę strzelił, że tak powiem.
Poczytuje Was zapewne więcej dziewczyn. Dla mnie też byłyście ogromnym wsparciem, choć zupełnie nieświadomie. I dziękuję Wam za to.
Na tym forum chyba nie ma dziewczyn, które czytają po to, żeby odkryć kogoś, coś... Wszystkie jedziemy na jednym wózku - a właściwie biegniemy za wózkiem i próbujemy go dogonić. Mnie się właśnie udało - więc w podzięce dzielę się z Wami moją radością i przesyłam moc pozytywnych życzeń dla pozytywnych testów ciążowych!!!!

reklama
Na pewno sporo tych podczytujących, a między nimi i ja :). Piszę na staraczkach 2015, ale i do was zaglądam, bo każda wieść o udanych staraniach podnosi na duchu i dodaje siły do działania!

Magoo gratulowałam ci na innym wątku, ale i tu pogratuluję! Bardzo się cieszę!!!

A żeby nie było tak jednostronnie to powiem kilka słów o sobie: Od maja staramy się o trzecią pociechę. W sumie to zaczęliśmy w ubiegłym roku przez 2 czy 3 miesiące, ale potem była przerwa. Aktualnie rozgościła się u mnie @, więc czekamy na kolejną szansę.

Do góry