reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sikulinda super;-)

Apostrofa to mam mówić ci Pani ;-)
Zamówiłam swój pierwszy materiał;-) dzisiaj robię podejście drugie do girlandy ;-)
Ja zrobię test dzień po spodziewanej. A @ ma być jutro albo za 3 dni ;-)

Tarantina ale ci fajnie. A jak na czerwcowkach bo nie wiemy czy dołączyć czy czekać na lipiec ;-)

Bardzo Wam Kochane dziękuje. Ruda jak na czerwcowkach? Nie wiem bo ciągle jestem.z Wami. Nie umiem się z Wami rozstać :-) czekam AZ która w końcu pójdzie tam ze mną!!! Ruda! Ty jesteś na kolejce wiec czekam....

Uśmiechnięta szczerze mówiąc to.... udalo się za 1 razem od momentu w którym postanowiliśmy się starać o Malucha. Z synem udalo Nam się w 3 cyklu starań wiec teraz tez pomyslalam ze tak będzie a tu niespodzianka...
Kochane do dziela!
A wiecie co? Mój maz jest zawiedziony ze tak szybko się Nam udalo. On myślal ze conajmnir kilka miesięcy będzie mial takich rarytasow hehe :-)

Mam jakiegoś dola. Wielki Pruszcz na brodzie, kiepskie samopoczucie. Śluz jak przed @. Jeśli nie uda mi się do końca roku to boje się że będę musiała odłożyć z przyczyn ode mnie niezależnych. A tak bardzo tego nie chce. Brzuch pobolewa...
To właśnie przez ten smutek myślą że idzie @. IDE spać. Może obudze się z lepszym humorem.

Ja tez sie zastanawiam czy jak nie uda mi sie do konca roku to czy nie dac sobie spokoju. Bo na razie moge probowac bo corka nie ma z kim zostac a na przedszkole za mala. Ale jak od przyszlego roku moze pojdzie do przedszkola to moze bym rozejrzala sie za praca.
Ogolnie to jestem taka rozczarowana tym wszystkim bo z nia bylo tak szybko a teraz takie komplikacje jakbym bezplodna byla. :(

reklama
A ja nie łączę się na razie pryszczami ale dołem jak najbardziej tak - też się smucę że nic z tego nie będzie :( żadnych objawów ciążowych no i zero przeczuć że to ciąża..
Tarantina gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wspaniałe wieści i domyślam się że uczucie musi być niesamowite!!!!
i to jeszcze za pierwszym razem się udało - dajesz nadzieję :)
dziewczyny i jak z tą tabelą? ktoś się podjął?

Do góry