reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda nie łam sie - może być za wcześnie!
przyznam Wam się do czegoś - też dziś zrobiłam.. ultraczuły 10 ml.. Jest około 9 dni po owu więc powinien już wyjść.. i nawet cienia drugiej kreski.. eh.. życie :)

reklama
Na pewno sporo tych podczytujących, a między nimi i ja :). Piszę na staraczkach 2015, ale i do was zaglądam, bo każda wieść o udanych staraniach podnosi na duchu i dodaje siły do działania!

Magoo gratulowałam ci na innym wątku, ale i tu pogratuluję! Bardzo się cieszę!!!

A żeby nie było tak jednostronnie to powiem kilka słów o sobie: Od maja staramy się o trzecią pociechę. W sumie to zaczęliśmy w ubiegłym roku przez 2 czy 3 miesiące, ale potem była przerwa. Aktualnie rozgościła się u mnie @, więc czekamy na kolejną szansę.

Iza :) No my chyba się znamy z Marcówek :D

Magoo - Witaj i GRATULACJE!!!!

No a my sami w weekend, mąż nadal w trasie ale pocieszam się tym że jedziemy do Spa w piątek, sami <3 no i w końcu nacieszymy się sobą :D

Nie cierpię siedziec sama w weekendy wrrr No to dziewczyny ! Pizza i winko aktualne hahaha

Ostatnia edycja:
Kochane tak to wygląda :)

A
Nick: Anetkadg
Imię: Aneta
Skąd?: Krasice (okolice Częstochowy)
Cykl starań: 2
Dzieci: Syn Filip 28.03.2008r.
Następna @: 26.10

Nick: Ankaka.
Imię: Ania
Skąd?: Śląsk
Cykl starań: 10 :(
Dzieci: Syn - czerwiec 2013
Następna @: 05.11

G
Nick: Giśka
Imię: Agnieszka
Skąd?: Wrocław
Cykl starań: 1
Dzieci: Brak
Następna @: 14.10.

J
Nick: Julita1212

Imię:
Skąd?: Świętokrzyskie
Cykl starań: 4
Dzieci: Córka
Następny @: 06.01.2016 (przerwa)

reklama
Witam wszystkie szaraczki :) jestem świeżo upieczona zona, wiec moje starania dopiero sie zaczęły :) 3 tyg były pierwsze starania , od tygodnia czuje sue inaczej , wiec może :) trzymam za wszystkie kciuki [emoji110]

Do góry