reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczynki ;D Nie jesteście same ! U nas w tym miesiącu , totalna porażka, we wszystkie moje dni płodne , mój mąż jest w pracy więc dupa po całości .... Cholera, no ! :( Także jutro chyba zamówię pizze otworze wino i obejrze jakis film :D Byle sie nie dołować !

reklama
Heh dziewczyny jak nic trzeba jaka impreze na ta ogolnie panukaca depresje..
Nie dosc ze pogoda sie psuje, szaro, buro to jeszcze starania z porazka.

Anetkadg hehe nie zdziw sie jak sie wszystkie u ciebie zjawimy na to wino :)

Giska - ja odrazu wiem ze @ sie zbliza bo caly miesiac wygladam jak czlowiek a jak @ sie zbliza to zawsze mi cos nawyskakuje

Tarantina - to tym bardziej gratulowac, u mnie z pierwszym dzieckiem tez tak bylo a teraz kombinowanie i oczekiwanie..

Anetka dawaj adres wpadam jutro ;-)

Ja mogę zrobić tą listę ale chyba musi zrobić ją ankaka żeby była w pierwszym poście na początku

Fajny pomysl z tabelka. Tylko tak sobie mysle. Ze to forum nie jest tajne nasze. Nie jest grupa zamknieta i np jesli podamy jakies szczegoly to kto potem przypadkiem znajomy moze zczaic ze my to my.. wiec co by w niej bylo?

ano poczytuje...
Dziewczyny - czytałam wasz temat od początku do końca. Szukałam pocieszenia... Chyba nawet raz się coś odezwałam. A czemu do końca? Bo mi się właśnie udało - w 9cs....
I wkręcałam się tak sam jak Wy. I pierwszy test zrobiłam znacznie za wcześnie - i wydawało mi się, że widzę coś. No i widziałam... na drugim też, i na trzecim... A czwarty - dzisiejszy już nie pozostawił żadnych wątpliwości. Dwie kreseczki jak w mordę strzelił, że tak powiem.
Poczytuje Was zapewne więcej dziewczyn. Dla mnie też byłyście ogromnym wsparciem, choć zupełnie nieświadomie. I dziękuję Wam za to.
Na tym forum chyba nie ma dziewczyn, które czytają po to, żeby odkryć kogoś, coś... Wszystkie jedziemy na jednym wózku - a właściwie biegniemy za wózkiem i próbujemy go dogonić. Mnie się właśnie udało - więc w podzięce dzielę się z Wami moją radością i przesyłam moc pozytywnych życzeń dla pozytywnych testów ciążowych!!!!

reklama
Na pewno sporo tych podczytujących, a między nimi i ja :). Piszę na staraczkach 2015, ale i do was zaglądam, bo każda wieść o udanych staraniach podnosi na duchu i dodaje siły do działania!

Magoo gratulowałam ci na innym wątku, ale i tu pogratuluję! Bardzo się cieszę!!!

A żeby nie było tak jednostronnie to powiem kilka słów o sobie: Od maja staramy się o trzecią pociechę. W sumie to zaczęliśmy w ubiegłym roku przez 2 czy 3 miesiące, ale potem była przerwa. Aktualnie rozgościła się u mnie @, więc czekamy na kolejną szansę.

Do góry