reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej dziewczyny,
Needi ja wlasnie teraz mam @ wiec teraz czekam do nastepnego okna.

Ankaka. Zjadlas cos, ze masz rewolucje, czy nie widomo od czego ?

Ja tez uzywam kalendarzyka na tel nazywa sie ovia, mialam inny ale tamten za skomplikowany z jakimis wykresami do mierzenia wszystkiego.

Jak u Was dziewczyny przed weekendem ? Jakies plany ?

Claudia mi zostalo 7 dni ale już sie zaczynam denerwować.

Mnie kluje lewy jajnik i mam znowu ucisk na kosc lonowa jakby cos chcialo wyjsc.
Ale tak jak pisalam ja zawsze bylam taka nabuzowana cieszylam sie ze wreszcie sie udalo tak teraz jestem nerwowa i nic nie odczuwam. Od razu jakos zalozylam ze sie nie udalo.

Hello!

Ruda no mi się wydaje, że przy staraniach wiek coś tam mówi... i coś czuję, że najstarsza z Was jestem :-) Czy któraś ma czas i podjęłaby się zrobić taką tabelkę?? bo chyba większości pomysł się spodobał...?

Ja się nie nakręcam, a kurcze ciężko z Wami!!! :D Ja po dwóch cyklach nakręcania się, mówię dość. I dopiero jak mi sie @ spóźni z 5 dni i coś mnie będzie bolało, zrobię test. Nie wcześniej. Ja pitole, nic gorszego jak jedna kreska na teście i wkręcanie sobie objawów. To nie na moje nerwy. :) Także ja będę rozmaiwać z Wami o pogodzie chyba :-D

My jutro idziemy na integracyjny piknik przedszkolny w stylu pirackim :rofl2: Młodej coś zorganizuje od sąsiada,a le ja i stary chyba w chustkach na łbie tylko wyskoczymy :-) Bo nie wiem co mam zorganizować. Nie mam żadnej długiej spódnicy nawet... Ale będzie zimno jak nie wiem pewnie, więc ważne, że na łbie coś będzie widać. I heja.:sorry:

malami - daj znać chociaż co i jak!!!

Hello!

Ruda no mi się wydaje, że przy staraniach wiek coś tam mówi... i coś czuję, że najstarsza z Was jestem :-) Czy któraś ma czas i podjęłaby się zrobić taką tabelkę?? bo chyba większości pomysł się spodobał...?

Ja się nie nakręcam, a kurcze ciężko z Wami!!! :D Ja po dwóch cyklach nakręcania się, mówię dość. I dopiero jak mi sie @ spóźni z 5 dni i coś mnie będzie bolało, zrobię test. Nie wcześniej. Ja pitole, nic gorszego jak jedna kreska na teście i wkręcanie sobie objawów. To nie na moje nerwy. :) Także ja będę rozmaiwać z Wami o pogodzie chyba :-D

My jutro idziemy na integracyjny piknik przedszkolny w stylu pirackim :rofl2: Młodej coś zorganizuje od sąsiada,a le ja i stary chyba w chustkach na łbie tylko wyskoczymy :-) Bo nie wiem co mam zorganizować. Nie mam żadnej długiej spódnicy nawet... Ale będzie zimno jak nie wiem pewnie, więc ważne, że na łbie coś będzie widać. I heja.:sorry:

malami - daj znać chociaż co i jak!!!

Ja tez powiedzialam soboe ze dopiero jak nie dostane @ zrobie test. Nie chce sie znowu 5 raz nakrecac. Psychika mi siada.

Część dziewczyny:-) widzę ze ani Malami ani Olha SE nie odezwaly.... :/
Chyba ze Olha z mężem tak świętują ze zapomniala Nam tu powiedzie o czymś haha

Ja wlasnie wrócilam od Gina z wizyty. Nie spodziewalam się ze AZ tak szybko zobacze moje 5.6 mm malenstwo i bijące jak szalone serducho. Piękny widok!! Dziewczyny ze wszystkich SIL Wam życzę tego co ja teraz czuje i wierze gleboko Ze tak wlasnie się stanie!!

reklama
Do góry