claudiaaudia
Fanka BB :)
...znaczy, że żadne dziadostwo mi się nie przyplątało :-)
No to super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...znaczy, że żadne dziadostwo mi się nie przyplątało :-)
Claudia mi zostalo 7 dni ale już sie zaczynam denerwować.
Hello!
Ruda no mi się wydaje, że przy staraniach wiek coś tam mówi... i coś czuję, że najstarsza z Was jestem :-) Czy któraś ma czas i podjęłaby się zrobić taką tabelkę?? bo chyba większości pomysł się spodobał...?
Ja się nie nakręcam, a kurcze ciężko z Wami!!! Ja po dwóch cyklach nakręcania się, mówię dość. I dopiero jak mi sie @ spóźni z 5 dni i coś mnie będzie bolało, zrobię test. Nie wcześniej. Ja pitole, nic gorszego jak jedna kreska na teście i wkręcanie sobie objawów. To nie na moje nerwy. Także ja będę rozmaiwać z Wami o pogodzie chyba
My jutro idziemy na integracyjny piknik przedszkolny w stylu pirackim Młodej coś zorganizuje od sąsiada,a le ja i stary chyba w chustkach na łbie tylko wyskoczymy :-) Bo nie wiem co mam zorganizować. Nie mam żadnej długiej spódnicy nawet... Ale będzie zimno jak nie wiem pewnie, więc ważne, że na łbie coś będzie widać. I heja.
malami - daj znać chociaż co i jak!!!
Claudiaa - to przybij piatkę! Będziemy sobie razem o pogodzie nawijać i planach weekendowych może?