reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Magoo a ja cię pamiętam ;-) pisałaś kiedyś do nas ;-)
Cieszę się razem z tobą ;-)

Skaba ;-) trzymam kciuki

Pozdrawiam wszystkie podczytujace ;-) za was też będę trzymać kciuki ;-)

reklama
Na pewno sporo tych podczytujących, a między nimi i ja :). Piszę na staraczkach 2015, ale i do was zaglądam, bo każda wieść o udanych staraniach podnosi na duchu i dodaje siły do działania!

Magoo gratulowałam ci na innym wątku, ale i tu pogratuluję! Bardzo się cieszę!!!

A żeby nie było tak jednostronnie to powiem kilka słów o sobie: Od maja staramy się o trzecią pociechę. W sumie to zaczęliśmy w ubiegłym roku przez 2 czy 3 miesiące, ale potem była przerwa. Aktualnie rozgościła się u mnie @, więc czekamy na kolejną szansę.
witaj skaba'P

Moge zrobic ta tabelke, albo cos w tym rodzaju, ale na PW mi napiszcie informacje do niej bo tak to mi sie nie zgubi i nie musze szukac wstecz tych informacji :) i tak samo jak ktoras ma nowy termin @ ktorego nie zycze to tez na PW dajcie znac :) cokolwiek do tabelki to na PW wtedy to bedzie latwiej mi ogarnac :)

Magoo gratuluje. :* super.

Malo mnie tu ostatnio bo ten miesiac mam ciezki. Mam dolka troche duzego i nie chce nim zarazac wszystkich dookola.
Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom, witam wszystkie nowe i udanego weekendu zycze! I oczywiscie dwoch kreseczek :)

Ankaka po to tu jesteśmy żeby pomagać jak ktoś ma doła. Nie uciekaj od nas tylko się wygadaj ;-)

Co chcecie w tej tabelce? Link, wiek, ilość dzieci, cykl starań?

Ja dzisiaj albo za 2 dni powinnam dostać @. W nocy byłam pewna ze juz dostanę ale nie ma. Chyba kupie test i zrobię rano jak do tego czasu nie dostanę. Nie za szybko?

Ruda wiem, ale ja od zawsze jestem taka, ze nie lubie mowic o tym co mnie trapi .. chowam to w sobie. Wiem, ze to zle ale tak mam.

Moze za wczesnie na test? :) nie moze, a na pewno! :)

No i ktora pisze pierwsza do mnie na PW :D
Imie
Ktory cykl
Dzieci
Nastepna @

Ja proponuje tak :) a no i dla tych co sie udalo zamiast Nastepna @ to termin porodu :)

reklama
Do góry