reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Niestety nie :( u nas słaba sperma wiec cieżko jest zajść. Chyba w końcu inseminacja nas czeka.

A tak pamietam pisałaś na innym forum . To jest wszytko popieprzone !!! Jak nie jedno to drugie ;( . Ale chyba ci juz pisałam ? nie martw się kup witaminki jakies dla mężczyzn są nawet takie specjalne dla starających się , daj mu wiesiołka i selen , zobacz jaka bieliznę nosi czy nie za obcisła i jakies spacery troszke ruchu podobno sperma szybko się regeneruje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynyv , która z was bierze clo ?
Ja mam zacząć brać od 3 dc a w ulotce napisane od 5dc . Czy to jest jakaś różnica ?

Ja bralam clo od 4-8 dnia cyklu. Wedlug mnie lekarz ustala dni kiedy brac clo wedlug dlugosci cyklu. Do tego mialam brac dupha od 16 dc.
Moje zdanie jest takie: lekarz powinien zrobic od razu monitoring zeby wiedziec w ktorym dniu mniej wiecej dochodzi do owulacji. Ja mialam cykle 30-31 dni ,clo mialo pewnie przyspieszyc owulacje, bo przytulanki mialy byc od 11 dc. Takim sposobem minely 3 cykle ,a w ciaze nie zaszlam. Leki odstawilam w maju.
W grudniu okazalo sie ze do zaplodnienia doszlo miedzy 20-25 dc . Biorac dupha od 16 dc blokowalam owulke, ktora zapewne sie spozniala.

Dziewczyny poczytuje Was od jakiegos czasu i kazdej staraczce zycze ciazy.

Czarna Madzia caluje [emoji10][emoji10][emoji8]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak pamietam pisałaś na innym forum . To jest wszytko popieprzone !!! Jak nie jedno to drugie ;( . Ale chyba ci juz pisałam ? nie martw się kup witaminki jakies dla mężczyzn są nawet takie specjalne dla starających się , daj mu wiesiołka i selen , zobacz jaka bieliznę nosi czy nie za obcisła i jakies spacery troszke ruchu podobno sperma szybko się regeneruje .

Tak, tylko ze to tyle trwa, a i tak z cyklu na cykl nadzieje sie ma...
Bierze witaminki dla starających sie, bieliznę ma luźna, wiesiołka mu daje. Takze nie jest zle. Zobaczymy kiedy pomoże..

Ale tu cisza :)
Co tam dziewczyny u Was słychać?
Straw co u Was? :)

U mnie owu jak w zegarku, ale za to bolesna jak nigdy, nie ma mowy o przytulankach ;)

Mnie ćmiło, że tak powiem, od czwartku, ale wczoraj wieczorem i dziś od rana to naprawdę już nie jest przyjemnie, aż biodra bolą i plecy. :/

reklama
A ja odpuściłam. .. Żadnych leków, żadnych zastrzyków,totalnie nic. Nie mam już siły i kasy. Może wrócimy do tematu pod koniec roku ale nie wiem... Nadal trzymam kciuki za Was wszystkie &&&&

Do góry