reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U mnie było trzy miechy clo i za 4 z pregnylem

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I za 4 razem się udało;)?
Ja nie bede miała żadnego monitoringu , bo te leki przepisał mi lekarz z Polski bo go o to prosiłam a teraz jetem w Anglii wiec nie będę szła na monitoring . Nie wiem czy sobie zaszkodzę czy pomogę ! Ale nie mam nic do stracenia bo ovulacja u mnie nie występuje i muszę ja czymś konkretnym potraktować .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nie, my od pierwszej ciąży staraliśmy się prawie 2,5 roku :(

Ja też kupę lat się staram i jeszcze zdrowej ciazy nie donosiłam , wszystkie kończą się na bardzo wczesnych etapach !!! 3 poronienia za mną . Mam nadzieje ze teraz bedzie juz ok ;) .

A już wiesz co bedziesz miała ?
Na pewni jestescie szczęśliwi że w końcu po tylu latach się udało ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę że ci się udało !!!! Gratulacje !! Mam nadzieję że wszytko jest ok ?

Z tego co czytałam to dużo lekarzy przrz pierwszy miesiąc cyklu nie robi monitoringu i nie daje pregnylu , bo chcą dać szanse aby organizm sam sibie z tym poradził , przy drugim cyklu juz powinien być monitoring .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/

Napisane na iPhone w aplikacji [url=https://siteowners.tapatalk.com/byo/displayAndDownloadByoApp?rid=81627]Forum BabyBoom
[/url]

Oj bardzo się cieszymy :) ale co jakiś czas nachodzą mnie czarne myśli i obawa czy teraz nie powtórzy się..bo pierwsza ciąża to poród w 6 miesiącu ;( a przez gina nie mam potwierdzonej płci ale myślę że to będzie Dawidek :)

reklama
Do góry