reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A ja odpuściłam. .. Żadnych leków, żadnych zastrzyków,totalnie nic. Nie mam już siły i kasy. Może wrócimy do tematu pod koniec roku ale nie wiem... Nadal trzymam kciuki za Was wszystkie &&&&

Witaj Pyzia ;) ja tak jak ty zaczynam odpuszczać !!! Nie chce mi się juz o tym wszystkim myśleć . Będzie to bedzię nie to nie !! Do września jeszcze sie staramy a pożniej juz na luzie .pozdrawiam was wszystkie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny , sorry ze sie wtrące , ale czy wiedzie może czy przy endometrium trojlinijnym są jakieś szanse na ciąże ? Jestem po owulacji.

Cześć dziewczyny , sorry ze sie wtrące , ale czy wiedzie może czy przy endometrium trojlinijnym są jakieś szanse na ciąże ? Jestem po owulacji.

Szanse niby są pod warunkiem że ma więcej niż 6mm, tak gdzieś czytałam.
Poza tym czasem są sytuacje, gdzie nie ma szans na ciążę w ogóle, a jednak się zachodzi :)

Pyzia szkoda, że odpuszczacie, ale rozumiem, że oprócz tego że jest to męczące to jeszcze cholernie kosztowne :( a może właśnie takie luzu Wam trzeba :)

Ovli do września trochę czasu, będę trzymać kciuki żeby się szybko udało :)

Dziewczyny jestem na forum październikowych mamusiek ale jeszcze pamiętam ten stres i starania. ze straszą córka staraliśmy się pół roku. O jej rodzeństwo najpierw pół roku, potem mieliśmy przerwę bo zmieniłam pracę i znów pół roku. Chodziłam na monitoring cyklu i co drugi cykl nie było widać owulacji. W styczniu tez po usg w 16 dc ( a cykle 28 dni) usłyszałam ze znów cykl będzie bezowulacyjny i dostałam receptę na leki co by w lutym lekko owulacji pomóc. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie gdy w 34 dc zorientowałam się ze okresu jeszcze nie było.
Okazało się ze owulacja miałam dzień przed okresem i to podwójną bo czekam na dwujajowe bliźniaki :) także nie poddawajcie się, próbujcie w różnych fazach cyklu bo z tymi jajeczkami to roznie bywa :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Pyzia szkoda, że odpuszczacie, ale rozumiem, że oprócz tego że jest to męczące to jeszcze cholernie kosztowne :( a może właśnie takie luzu Wam trzeba :)

Ovli do września trochę czasu, będę trzymać kciuki żeby się szybko udało :)

Agnesis dziekuje kochana ;) . Poczekam do tego września a jak się nie uda to już bez żadnego parcia i jak się uda to fajnie a jak nie to trudno ! Czekać trzeba .

Xbumx - ja nie mam pojęcia co to w ogole jest ale pewnie na necie jest duzo informacji na ten temat ;) .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ovil właśnie nie umie znaleźć czegoś takiego szczególnego , wszystko pisze ze przed owu takie jest no jest , ale czy są jakieś szanse to nie ma żadnych informacji...
Nic zostaje mi czekać i albo franca przyjdzie albo nie.
Dziękuje za info dziewczyny.

reklama
Ogólnie trojlinijne występuje przed owu, a po powinno być jednolite czy jakoś tak, ale myślę że to nie przekreśla szans na ciążę, tym bardziej, że zawsze mówią o grubości.

Do góry