agnesis
Fanka BB :)
Kup tez test
Eee nie, dziś już było 36,6 do dupy to mierzenie, w sumie to po co mi wiedziec kiedy są dni plodne lepiej korzystać z życia heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kup tez test
ja bralam od 4 jak dobrze pamietam przez 5 dni..jestem w ciazy ale do dzisiaj nie wiem czy to zasługa clo czy do zaplodnienia doszlo juz kilka dni wczesniej,, a od clo zostaly tylko cztery duuuze torbiele..
Jestem w 19 ..poszlam do gina na NFZ..co się okazało idioty..kazał mi brać te tabsy i przyjac pregnyl ..nic nie wspomniał o kontrolowaniu tego .. narobiło mi się pęcherzyków które sobie rosły rosły rosły..jak naczytalam się o tym kontrolowaniu wzrostu szybko poszlam do niego żeby sprawdził co się dzieje to jeszcze prawie z morda skoczył czemu mu głowę zawracam z łaski zrobił to usg wielkie oczy tylko i u ła co się narobiło..ile torbieli ..pytam co z tym dalej a ten kazał się ubrać i powiedział że to wszystko ...wyszlam popłakałam się i zapisalam prywatnie. w tej chwili nawet nie wiem czy się wchlonely czy nie..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom