CzarnaMadzia
Moderatorka
Strawbelka - Gratuluje!!!! A pochwal się, co to za praca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :-*Pomodle się. Będzie dobrze!
Dziewczynki oto moj bobo Zobacz załącznik 747833 prawie 11 tydzien
Na priv Ci napisze co robie. Nie chce na otwartym pisac czym sie zajmuje, bo ktos moze dojsc do tego ze ja to ja. Nie wiem kto to podczytuje i nie chce zeby podczytujacy a nie udzielajacy sie za duzo o mnie wiedzieli, jeszcze dziwnym trafem jakas sasiadka bedzie tu na forumStrawbelka - Gratuluje!!!! A pochwal się, co to za praca?
Rewelacja, ale się cieszę brawo kochana. To twoja nowa szefowa to mądra kobieta i również uczciwa skoro doceniła Twoją szczerość. BrawoA ja Wam chcialam napisac dziewczynki ze dostalam ta prace wylozylam kawe na lawe, powiedzialam wszystko, nawet to ze bede podchodzic do in vitro.
Prace dostalam ja, nie tamta dziewczyna
Widac szczerosc poplaca
Dziękuję :-*
Lenaka trzymam kciuki i pomodlić się nawet mogę, choć nie wiem czy jeszcze umiem