reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Tak w ogóle to mam dziwny posmak w ustach ciągle. Wypilam już ponad 2 litry wody, bo mam wrażenie, że chce mi się pić, bez przerwy. Nie nazwalabym tego metalicznym smakiem, a raczej dziwnym. Czy możliwe, że kwas foliowy daje takie odczucie? Bo nic poza kwasem i probiotykiem nie biorę.
agnesis ja mam przed okresem posmak w ustach i ostatnio wlasnie tez mialam. Cos innego musi byc. Nie wiem.

@NeSSi Ja jestem DDD wiec rozumiem :)

reklama
Na priv Ci napisze co robie. Nie chce na otwartym pisac czym sie zajmuje, bo ktos moze dojsc do tego ze ja to ja. Nie wiem kto to podczytuje i nie chce zeby podczytujacy a nie udzielajacy sie za duzo o mnie wiedzieli, jeszcze dziwnym trafem jakas sasiadka bedzie tu na forum ;)
Ja jestem mistrzem odtajniania sie:) Wrzuciłam zdjęcie męża na forum:D

Nessi znam ten problem z autopsji...domyślam się co przeszlaś.

Dziewczyny jestem gotowa. Szykowalam się od 14 jak na rozdanie Oscarów ;) a nie wizytę u gina. Kąpiel, kremy, balsamy, olejki. Przebieralam się 4 razy, zrobiłam szczegółowy make up i ułożyłam włosy. Teraz czekam tylko na męża i jedziemy. No tak się grzebałam że nawet nie wiem kiedy czas zleciał. Dziękuję kochane za wsparcie :-* z taką armią dobrych duszyczek czuję się już naprawdę spokojnie. Za jakąś godzinkę wszystko będzie jasne. Kciuki zaciśnięte na pewno mi pomogą ;)

Ja jestem mistrzem odtajniania sie:) Wrzuciłam zdjęcie męża na forum:D
Tak, ale Ty tutaj nie piszesz o swoich intymnych sprawach. Ja pisze tu wszystko, nawet ze podchodze do in vitro( oczywiscie dla mnie to nic wstydliwego, ale sa ludzie typu barany co potem beda sensacje robic, a ja i tak juz jestem tym wykonczona, wiec nie potrzebne mi obgadywanie za plecami)pisalam o moim pracodawcy z poprzedniej pracy. Wiec chcialabym zostac troche anonimowa. Nie wszyscy musza wiedziec kim jestem. A swiat jest maly i pech bedzie chcial ze bedzie to ktos znajomy podczytywal;)

Tak, ale Ty tutaj nie piszesz o swoich intymnych sprawach. Ja pisze tu wszystko, nawet ze podchodze do in vitro( oczywiscie dla mnie to nic wstydliwego, ale sa ludzie typu barany co potem beda sensacje robic, a ja i tak juz jestem tym wykonczona, wiec nie potrzebne mi obgadywanie za plecami)pisalam o moim pracodawcy z poprzedniej pracy. Wiec chcialabym zostac troche anonimowa. Nie wszyscy musza wiedziec kim jestem. A swiat jest maly i pech bedzie chcial ze bedzie to ktos znajomy podczytywal;)
Jasne, rozumiem:)) Tak się tylko z siebie śmieje:D

reklama
Do góry