reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Cześć,

MAMA - poszłam za ciosem i zrobiłam pierniko-murzynka :-D Znaczy miał być biszkopt zwykły, ale go zjarałam na węgiel, więc mamy pierniko-murzynka. Ciekawe czy to zjadliwe jest? :szok: P się śmieje i proponuje, bym przełożyła kremem i pijoki wszystko zjedzą - może to i myśl :-D

BIBINKA - u nas też dziś imprezowo i trochę rzeczy już przygotowałam, czyt.jak dla armii. Niestety u nas ten problem, co to towarzystwo nienażarte :-D Albo ja za dobrze gotuję, bo jedzenie znika w tempie expresowym :-D Mięsko upieczone, śledziki zrobione, rybka po grecku też,,,,ciacho jest. Na koniec zostanie zrobić sałatki i surówki oraz jakieś koreczki i będzie git.Miłej imprezki Wam życzę :-D

Ja mam znów powera :szok: Motor w tyłku od samego rana. O 5:00 piekłam ciasto :-D

reklama
Ewelinka masakra skąd TY masz tyle mocy w sobie ;) imprezy udanej zycze :)

wszystkich pozdrawiam serdecznie I chce rzec, że tablet mi sie spsuł I poszedł do serwisu I dlatego nie ma mnie tak duzo ostatnio bo laptopem chce czy nie musze sie dzielić ;)

U nas impreza wczoraj była, Maja świetowała urodziny ;) udane były, ale wieczorem to Majka juz kapryśna była strasznie o 20:30 zanęła a dzis od nowa szkoła Ali itp. ale od poniedziałku ma tydzien ferii wiec bede miala 2 na głowie przez cały dzien... u nas leje juz od kilku tygodni na zachodzie I południu kraju powodzie I podtopienia... masakra z tą pagoda...

Kochane to niestety nie kupne :zawstydzona/y: tu bym się na to nie zdecydowała :-(
Dziś byliśmy pomierzyć, kupione są już farby wszelkiego rodzaju, panele, kafelki, gipsy i cała masa innych pierdół.
Jeszcze mam problem z agd.. nie bardzo wiem co teraz dobre a co nie. Jedyne na co się zdecydowałam, to wszystko czarne. Chodzi tu o pralke, lodówke i piecyk. Zmywarkę jako jedyna zabieram starą, też jest czarna. Ponoć indesit teraz jest kiepski.. i bądź tu mądry :-D

heloł ..
ja wczoraj byłam w pracy ,mąż miał jeden dzień urlopu--->miałam hybrydowy za hybrydowym-6 godzin non stop w paznokciach ...cieszę się oczywiście,ale już mi sie w oczach dwoiło..

dziś Tomi skończył korytarz-podwiesił sufit,zamontował ledy i kamień skończony ..zostało wyszpachlowanie sufitu i pomalowanie na biało ,ale to już pryszcz:cool2:

zaraz jedziemy do znajomych na próbę przed przedstawieniem bo jutro dzieci mają wystep-nasze płodna ekipa zorganizowała i będzie występ.

Bibinka
uściski dla Ali na kolejne latka szczęśliwego dzieciństwa:):):)

Maran
i dla Majeczki samych przyjemności :):):)

Lilith
powodzenia z M..i ze sprzętami ;)

Ewelinka
weź ..bom w kompleksy wpadnę ... działasz nie źle :-p i jak ciasto????:-D

pozdrawiam jesiennie -u nas caaały dzień leje :confused2:

hej

wpadam i wypadam

DZIEKUJE ZA CIEPLE SLOWA

u nas choroby ciag dalszy, powrot do laryngologa, ostre zpaalenie ucho, 2 dni po skonczeniu terapii antybiotykowej ; kolejny antybiotyk..
najgorsze ze na zapalenie stale ucha ( niebolesne trwajace od wielu m-cy) - nieujawniajace sie nalozylo sie ostre zapalenie i synek stracil 30-40% sluchuw uchu... trzeba szybko i konkretnie leczyc, jak nie to pan dr straszy aparatem... :/
dol kompletny...

maran : 100lat dla Majki :))))))))))))))))))))))))

paulina: mam brzuch mam, trzecia ciaza nie przepuszcza... mam taki w 26/27tyg jak w pozostalych gdzies w 32/33!...

Witam się

Maran, wszystkiego najlepszego dla Majci.

Ewelinka, może i do mnie wpadniesz :sorry2:

Bibinko i dla Ali sto latek :)

Jos, dużo zdrówka dla Was :)
Ciebie w 3ej ciąży najbardziej widać, a u mnie odpukać nie jest źle. Równowaga w przyrodzie musi być :sorry: ;-) :-D

Mama, czekam na zdjęcia :)

U nas ostatnio też ze zdrowiem kiepsko. Mikołaj tyle co w zeszłym tygodniu antybiotyk skończył i od wczoraj kolejny. Silne przeziębienie... Do tej pory jeszcze tak mi Go nie rozłożyło :-(
Do tego i mnie coś rozkłada, a i ja jeszcze na antybiotyku po szpitalu, także skąd to? Nie wiem.

witam po obiadku ..zaraz jedziemy na to nasze przedstawienia-dzieci przeżywaaaają :-D

słonko wysyłam potrzebującym bo u nas pod dostatkiem :tak:

Jos
zdrówka dla Was kurka ..

Ewa
na pewno bedą fotki jak juz zaszpachlujemy sufit :tak:
zdrowia i dla Was.

Bibinka
jak po imprezie :)?

miłego ewrybady :tak::cool2:

cześć:-)
wczorajsza imprezka bardzo udana.Ala zadowolona,a to najważniejsze,dostała wymarzony rower:tak:.dziś z rodzinką zaliczyliśmy długi spacerek,potem obiadek i padliśmy:cool2:.także od popołudnia do wieczora lenistwo.

mama,ewcia dzięki:-)

ewelinka a jak u Was imprezka?ja tez nagotowałam,dziś jeszcze na obiad jedliśmy i na jutro zostało:tak:

jos zdrówka życzę!

maran spóźnione życzenia 100 lat dla Majeczki:tak:

spokojnego wieczorku babeczki!

Dziekuje za zyczenia dla mojego Lobuziaka
Bibinka I dla Twojej panienki Wszystkiego co najlepsze :* buziaki :*

u nas Maja ma chyba zapalenie spojówek bo oczka napuchniete I cały czas łzawią I ropieją, przemywam świetlikiem, ale nie wiele to daje, wiec jak jutro obudzi sie ze sklejonymi to jade z nia do lekarza bo nie ma co dziecka męczyc... zawsze coś....

wszystkim chorującym mase zdrowia życze niechno wreszcie te dziadowskie choroby odpuszczą!!!!!!!!!!!

reklama
PO-FER-JACH!!! hahahaaa

wszystko wraca do normy bo jak długo mozna spać do 8 :-D a dziś proszę -6.40 :-pmożna????mozna :-D

miłego dnia i pogody ducha życzę :tak:

Do góry