reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hejjjjj

powróciliśmy ze spaceru, słońce zniknęło i jakoś zimno jest, zakupy zrobione, jak cyganka wracałam do domu, dobrze że poszłam z wózkiem to obwiesiłam go siatkami:-D

Lilith gratki własnego M:-) my w październiku kupywaliśmy i remontowaliśmy, masakra co za sprzątanie po wszystkim jest, współczuję Ci kochana i życzę jednocześnie dużżżżżżżżooooo sił:-), a nasz kociak już po kastracji,skubany tylko jeden dzień był grzeczny, teraz dalej broi:-)

krejzolka jestem, rozmawiałam wczoraj z teściową na skype i ona znów gadała o tym czy poszłabym do pracy, czy są oferty itd....szczerze to dawno nie sprawdzałam bo ciągle w biegu i coś mnie tknęło i sprawdziłam wczoraj, do dwóch przedszkoli szukają do kadr, może nie spełniam wszystkich wymagań ale stwierdziłam,że co mi szkodzi spróbować??? głupia nie jestem, jak coś nowego to szybko się nauczę i już:-), teraz zbieram dokumenty bo nabór do 17 lutego a praca od 1.04.....ciekawe czy ktoś się w ogóle odezwie???

reklama
Paula
mega &&&&&&&&&&&&&& za pracę !!! uda się -trzeba wierzyć :) super by było ;)

Lilith
gratki mieszkania :) przyjemności w urządzaniu.

u nas słonko jest.dzieci po obiedzie poszły na ogród,hasają ,huśtawki im wyjęłam z domku ogrodowego..maja zajęcie bo pobudowali domki z kartonów po kamieniu tym co T.robi :-D

miłego dnia kobiałki :))

HEJ,

Mama, Bibinka - dziękuję :-)
Lilith - szybkiego remontu i w miarę czystego :-D

Ja dziś zrobiłam kuuupę konkretnej roboty :-) Uszyłam firanki do młodego pokoju i do salonu, od razu lepiej. W salonie trochę mnie poniosło i poprzestawiałam małe co nieco :-D Dobrze, że kominek nieruchomy :-D:-D:-D Wyczyściłam wszelakie dywany i dywaniki z domu, i wywaliłam na dwór. Ogarnęłam garderobę i tym sposobem trzy, 120l wory, zostały po "uszy" zapełnione :szok: Zrobiłam pokrowce i pojemniczki na zabawki dla młodego - nie uwierzycie z czego? Z kieszeni od starych dżinsów :-D Tym sposobem młody zyskał kieszenie na kredki, pędzelki i resztę szpargałów. Ogarnęłam pokój młodego - wór niepotrzebnych zabawek został upchnięty do......garażu. P mnie zatłucze, bo miałam już niczego tam nie upychać :-D No cóż - może w końcu powie swojej rodzince, że Miłek więcej zabawek nie potrzebuje? :-D Kolejna sterta ciuchów po młodym, spowodowała, że powystawiałam kilka rzeczy na tablicę :-p Może wpadnie jakiś mały grosz ;-) Obiadek dogorywa, ciacho dochodzi...zasiadam z kawką :-)

Eweeeelinaaaa
zmęczyłam się czytanie :-Da Ty tyle zrobiłaś ???:-p:-D
usiądź pomasuję Ci kark :-D

pięknie porobiłaś w domku,ja tylko podłogi ogarnęłam ,pranie zrobiłam ,zakupy o obiad..
kusi mnie ciasto dlatego za chwile jedziemy na zakupy bo murzynek z mną chodzi :-)
fajny pomysł z tymi kieszeniami :)

Mama - i wytłumacz mojemu P, po co wydzieeram wszelakie guziki, paseczki, kieszenie ze starych ubrań, albo zostawiam różne plastikowe pojemniki... ja Pomysłowy Dobromir jestem i u mnie się nic nie zmarnuje, tylko nie każdy to rozumie :-D :-D
Ja podłogi zostawiłam sobie na później, jeszcze trochę roboty mi zostało, ale zdałam sobie sprawę, że nie piłam dziś kawy jeszcze :szok: Byłam w jakimś amoku :-D Noooo nie da się ukryć, wiooosna idzie!!! Hahaha
A no właśnie - i zakupy trza zrobić na weekend, bo znajomi na pierwszego śledzika się schodzą :-D:-D:-D
Poproszę o ten masaż....mrrrrr.... :-D :-D

Ewela nie chce siać zamętu ,ale właśnie w tv podali ,że ....:nerd:na początku marca tem.w dzień to będzie -7 :baffled:
myślałam,że zima idzie won a ona jeszcze na rondzie zawróci :blink:

śledzika mówisz pierwszego będziecie spożywać :-Dsmacznego :)) juz dziś życzę .

jejku ,jadę po te zakupy bo już czuję smak murzynka...:-p

Mama - ja też słyszałam, że mrozy maja powrócić. Oby nieee...:angry: Dzięki, dobry śledzik nie jest zły :-D Wracam do pracy, bo mnie wielkanoc zastanie :-D I niech Ci murzynek wyjdzie :-D:-D

dobry dobry kochane dużo miłości dzisiaj;))))

nawet w bajkach dla dzieci wszędzie temat walentynek;))

Mama jak murzynek??? podeślesz mi trochę na osłodę dzisiejszego dnia??
Walentykowe serce od Majeczki dla wszystkich;))

100_6432.jpg

Załączniki

• 100_6432.jpg
    100_6432.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
witam walentynkowo:-):-).naj naj dla Wszystkich:tak:

mama po murzynku pewnie nawet okruszek nie został,co:-D.jak tam dziś dzionek zaplanowałaś?mam nadzieję,że nie będziesz musiała się tak kręcić,jak ostatnio!

ewelinka oj poszalałaś wczoraj z pracami domowymi:szok::-D.udanego śledzika życzę!

paula piękne serducho,uściskać Maję!powodzenia w szukaniu pracy!

lilith
gratuluję nowego M!

u Nas też imprezka w weekend,zakupy zrobione,wieczorkiem przygotuję sobie mięsko.jeszcze trochę sprzatania mnie czeka i wsio:-)

Do góry