reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

mama - najlepsze są takie mixy bliżej nie określone - była pyszna XD

maran - u nas też pogoda... delikatnie niewyjściowa, mogła by już wiosna przyjść :) Zdrówka dla dziewczynek - oby Maja świętowała będąc zdrowa :)

reklama
HEJ,

MAMA - z psem zdecydowanie lepiej. Nadrabia zaległości jedzeniowe - czasami muszę mu miskę, bo jak się rzuca, to aż furczy :-D Ale przycichł, stonował...nie wiem, czy to przez chorobę, czy po prostu w pełni nie wrócił do sił. Muszę teraz uważać co mu dajemy jeść, więc jesteśmy na 2 garach - dla nas osobno i dla pieska szanownego osobno :-D Ale dla mnie to nie problem ;-)

JOSEPHINE - zdrówka dla Was wszystkich :-)

MARAN - i dla Was zdróweczka :*

U nas kolejny piękny dzień. Słoneczko ma już swoją moc! I dziś w moim ogródku zakwitły przebiśniegi!! JUPI! :-)
Pozdrawiam słonecznie*

witam się :)

paulina - zazdroszczę - u mnie leje od rana i nie mogę się dobudzić - taka śpiąca od rana chodzę że nic nie zrobiłam jeszcze, nawet obiadu. Chyba pizze zamówię bo nie mam siły na nic - najchętniej wskoczyłabym pod kołderkę i nie wychodziła do wiosny XD

heloł ..
ja dzis cały dzień latam między domem a gabinetem ...niech te ferie już sie skończą bo :baffled::sorry2:

Ewelinka
cieszę się ,że psiak lepiej,poczochraj go za uchem ode mnie :tak:

Ewa
jak brzuszek?

Sol
wiosna już niedługo :-p

Bibinka
pokupione wszystko na sobotę ??

Maran,Jos
jak dzieciaczki?? zdrowieją ?

Mamcia u nas lepiej, choc Ala ma taki katar lejący, że nosek ma czerwony I wkolo noska tez I ja boli, ale nie ma temperatury wiec nie jest źle ;) a Maja dziś w nocy przyszła do nas do łóżka spać, chcialam ja odprowadzić do jej łóżka to ona mi mowi, nie wyganiaj mnie bo ja chcem sie potulić... :-pno I została z name, ale nie powiem wyspałam sie nawet pomimo ciasnoty ;)

pozdrawiam serdecznie

hej:tak:
ja już pod kocykiem na kanapie leżę,oko mi się zamyka:zawstydzona/y:.pogoda u nas taka,że szkoda gadać,mgła,śnieg i przymrozek:-(.w sumie jest zima,ale miałam nadzieję,że po tylu słonecznych dniach wiosna przyjdzie szybciej.

paula zazdroszczę słoneczka,pewnie spacerek udany:tak:

ewelinka przebiśnieg wow!!!cieszę się,że z psiakiem lepiej:tak:

mama, no polatałaś dziś trochę,jeszcze parę dni i koniec ferii:tak:.zakupy jutro rano,już się za portfel trzymam!

maran zdrówka życzę!Maja niezły tekst puściła:-).moja Ala zaraz 7 lat kończy,a też lubi do nas przyjść i się poprzytulać,czasem całą nockę zostanie:-)

sol dobra pizza???

dobrej nocki babeczki!

hej..

Paula jak wczorajszy sparce?? ja też z dziećmi i psem zaliczyłam..

Maran
a macie u siebie olejek miętowy w aptece? u nas jak dz.maja katar to im kropię na ubranko na klatce piersiowej i wdychają w ciągu dnia-udrożnia nosek i wysusza katar-na prawde polecam -7zł a czyni cuda:tak:

Bibinka
czymaj sie za protfel...czymaj :-D
my wczoraj pogadałysmy to wiesz jak mój dzień wyglądał...ale klęłam co :szok::-Dale ulżyło mi ...

kawę kończe ,zaraz pranie rozwieszam i na 11.oo jadę hybrydowy zrobić..
mężulo kończy korytarz..taki kamień kupilismy
kamien-dekoracyjny-sofia-stone-master,main.jpg

dobry

spacerek wczorajszy udany, kto wie jak fajnie jest z dwójką maluchów w rossmanie???? :-DDaniel mi się zawiesił przy półce z dvd a Maja przy słodyczach, na szczęście (jej własne) wszystko grzecznie odłożyła na półkę, aż sama byłam w szoku:-D, tylko nie mogłam sobie spokojnie pooglądać to co chciałam bo oczy dookoła głowy:-D

teraz lecimy do lidla, rybnego, po chlebek....na obiad żeby zdążyć:-D przy Majkowym dreptaniu trochę nam zejdzie;-)

miłego dnia koleżanki, u mnie dziś znów słońce

reklama
Mama śliczny ten kamień. My właśnie w trakcie, chwale się, że w poniedziałek odbieram klucze, jutro jedziemy tam jeszcze mierzyć to i owo i zakupy, Boje się trochę, kupa wydatków. Dom mamy czysty, podłogi drewniane, dopiero trzeba położyć panele, kafelki etc na górze wykładzinę, pomalować etc. Maaasa roboty. Będziemy od przyszłego poniedziałku mieszkać na 2 mieszkankach, tak latwiej, tam się szybciej wyremontuję.
Tak więc rzadko będę i staram się was czytać :*

Do góry