reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
u nas dziś lepiej już nieco z oczkami, widać krople działają, jeszcze nie zdrowe, ale poprawe widać. Raz Maja daje sobie zakropic 1 oko o drugie juz sie awanturuje a raz nie chce w ogóle to ja jakoś próbuje naklonić a to nagroda a to pochwałą I jakoś powoli idziemy do przodu, choc łatwo nie jest

pozdrawiam :*

Kochane wpadam na moment, dopiero wróciłam, jestem padnięta i nie chcę i mi sie nic, dosłownie nic. Jeszcze remont stoi nam w miejscu, mąż się frustruję i tyle z tego.
Jutro usg :-D:szok: w końcu :-D

Widziałam, że tu jakieś urodzinki były a ja w plecy jestem, z czytaniem nie wyrabiam nawet, więc przeraszam za brak życzeń i tych konkretnych i na czas ale jednak: wszystkiego najlepszego!! :-):happy2:

A my dziś znów zabiegani, Danio wrócił do przedszkola a mąż mi się pakuje na wyjazd, wróci dopiero w niedzielę

Lilith jak usg?? dzidzia się pokazała dobrze???:-)

pozdrowienia dla reszty babeczek!!!

heloł ;))

ja mam dzis przymusowe wolne ..nie mamy na ulicy gdzie jest gabinet prądu-coś podłączają ..od 8 do 14.00 musimy więc mieć gab.zamknięte.

także dziergam w domu-pranie,podłogi ,korytarz-szafa aż się prosi o umycie po remontach mego męza :-p

Lilith
mega gratki :))) rośnij zdrowo kochana-Ty i synek ;)

Ewa
jak u Was ze zdrowiem ?

Maran
a u Ciebie jak ??

Bibinka
jak samopoczucie ??był pan w sobotę czy to w tą będzie ??

Ewelinka
miłego dnia -energio chodząca :-D

Paula
jakie palny na dziś ?? zakupy????:-p

zostawiam kawę w termosie :tak:

reklama
dobry

czekałam na listonoszkę jednak jej nie widać, trudno najwyżej mi awizo zostawi, a poczta główna na drugim końcu miasta...

lecimy na pocztę/oddział wysłać dwie pary bucików po Danielku, potem po chlebek i wracamy, po 14 rejs po Daniela do przedszkola

u nas dziś pochmurnie, mimo to, miłego dnia!!

Do góry