reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Mama jesienią trochę ćwiczyłam,a teraz od dwóch tygodni próbuję, muszę sobie motywację doładować:-D, ćwiczyłam też A6V ale strasznie mnie kręgosłup po tym boli (mam dyskopatię), a po chodakowskiej jest oki, może dlatego że zmiana ćwiczeń i ćwiczysz całe ciało, dziś czuję brzuch i pośladki, to chyba dobrze:-D a żebyś widziała jak Maja ze mną ćwiczy:-D miejsca na podłodze mi brakuje:-D

biorę się za zupkę na obiad, kot już pojechał więc nie będzie mi się plątał pod nogami

a na allegro pierwsza buty mi poszły, adidaski po małej:-), jeszcze trochę i nazbieram na nowe dla niej:-)

reklama
mama - jaki ze mnie pijak - jeden kubeczek grzańca wypiłam, ale na zmarzniętego człowieczka szybciej i mocniej działa, po za tym ja mam ostatnio bardzo niską tolerancję na alkohol. Ale fakt - miesiące pomyliłam XD

paulina - ze mną obie ćwiczą - Karolę musiałam poduczyć Capoeiry bo byłaby dwa miesiące w plecy przez choroby - więc trenujemy, a jak ja ćwiczę to zawsze z "obciążeniem" w postaci Emilki bo zawsze na mnie włazi XD Jaką zupkę masz? Bo ja nie mam pomysłu na obiad a zupka brzmi nieźle :-)

Ortopeda odhaczony, ale cudem by było jakby czegoś nie wymyślił - mam iść na badanie - termin na czerwiec... hmmm - trzeba znajomości uruchomić.

Sol zupka brokułowa;)))

rzeczy posortowane po dzieciakach, szykuję dwie paki ubrań bo nie mam siły bawić się w pojedyńcze wystawianie na allegro, obiad zjedzony, kuchnia posprzątana i lecimy po chleb i do pani fotograf i na pocztę

papa

jestem ..byłam jednak w tej hurtowni kosm...zakupy zrobione,brakujące rzeczy dowiozą mi w piątek..
w drodze powrotnej zmolestowana przez dzieci zajechałam do mc donalda bo taaakie faaajne kubki są do heppy mila :sorry2:i nie dałam się długo prosić ..

teraz już w domu,popaduje u nas więc i głowa boli..
na 16.oo idę do pracy mam 2 panie na zabiegi.

Sol
no widzisz...kubek kubkiem ,ale Cie siekło :-Dekonomiczna jesteś ...tak jak ja :-p:-D

Paula
fajnie,że butki poszły..moje tak niszczą ,że nie ma co sprzedać :-D
ja też po a6v na plery cierpiałam ...a moja KAŚKA :-D vel hula hop niezawodna :-p

hej

nie nadrobie, wpadlam sie tylko przywitac :)
u nas dwoch chorowitkow w domu, najpierw maly ( teraz juz zdrowy) od niedzieli starszak
wec kisimy sie w domu... :/

paulina - pomyślę pomyślę nad brokułową :) Ja ciuszki po Emilce daję koleżance bo to i tak już są ciuchy z widocznymi śladami a u nich krucho z kasą też.

mama - ekonomia w tych czasach jest ważna XD

jos - zdrówka dla rodzinki i trzymaj się cieplutko :)

Jednak zdecydowałam się na zapiekankę "sprawdź co masz w lodówce" XD

Czesc
Ja tez oststnio nie mam czasu bo mi choruja obie... oby do czwartuku sie wykurowaly nieco bo jest Mai impreza urodzinowa ;) u nas dzis zimno ok. 0 st C i padal snieg z deszczem. U lekarza tez mnie wkurzyli, ale juz po sprawie wiec nie bede sie od nowa wsciekac opisujac tych gamoni ;)
Pozdrowionka sle i zdrowka potrzebujacym zycze

reklama
Maran i Jos zdrówka dla maluchów, Daniel mi też zaczął coś pokasływać i aż się boję co to będzie??

Jos a Ty pewnie już w 3 trym.??? masz już brzuszek chudzinko Ty nasza, pamiętam z poprzedniej Twojej ciąży że nie było widać za bardzo po Tobie;))

mam w domu kota na odlocie, bidulek ledwo dalej chodzi po znieczuleniu, strasznie otępiały, oby jutro wrócił do normy bo się boję o niego, za to panie w gabinecie stwierdziły,że mamy ładnego ale charakternego kota, bo we dwie nie mogły go utrzymać do podania narkozy....nasz Nikoś pokazał klasę:-D

poćwiczyłam, poprasowałam a teraz spać

kolorowych koleżankom!!

Do góry