reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Ewelinka, to może i ja na ten taras wstąpię. :zawstydzona/y:
U nas też dziś ślicznie, ale niestety K musiał jechać do klienta, a ja na kanapie, Mikoś się bawi. Poku co, to z K będzie wychodził na spacery.

Mama, można powiedzieć, że już ok. Jeszcze mam antybiotyk, ale skurczy i stawiania od wczoraj brak.

Też by sie chciało umyć okna, ale cóż... Niech będą jakie są. K będzie miał czas, to umyje, a potem jak ja się wezmę w lipcu za chałupę, ojjj będzie się działo :-D

reklama
łooo:cool2: to Ty maszynę posiadasz ???
fajnieee..widziałam ostatnio ładny materiał w ikea bym sobie poszewki na podusie uszyła ,ale nie mam maszyny i nie znam nikogo kto ma ...

szyj kochana ja idę ...woskowanie bikini strzelić bo przez to moje połamanie wcześniej nie mogłam .

Piękny dzień, słoneczko, cieplutko :)

Byłam z Emilką u dentystki naszej. Dziurka pięknie zaleczona, Emcia nawet nie miauknęła :-) A jak ją pani potem zapytała czy chce pierścionek z książeczką to Emcia rezolutnie powiedziała NIE XD Ona chce pastę i szczoteczkę XD Panie miały niezły ubaw XD
A po dentyście spacerek :) Niech ten dzień się nie kończy :) Rano udało mi się załatwić ortopedę na .. jutro o_O I mało tego, dostałam się do lekarza po skierowanie o_O Ten dzień naprawdę mnie od rana pozytywnie zaskakuje :-)

Miłego popołudnia kobietki :)

Ja dostałam po oczach Mamity rozmiarem 36 i padłam......:-D spodnie 36 to ja chyba w podstawówce kupywałam ostatnio, jak mi biodra jeszcze nie urosły:-D, ostatnio z radością wbiłam się w rozmiar 38 w orsay, ale spodnie materiałowe, jaka dumna byłam:-D

Sol super,że lekarzy tak szybko poumawiałaś, no i dobrze że słońce Ci pomaga na humor:-),

ja też byłam dziś na terapii słonecznej i nawet w piłkę z córką pograłam, skubana potrafi bronić bramki:-D

Ewcia dobrze że już w domku jesteś, no i za syneczkiem już nie musisz tęsknić:-)

myje moje bąble, kot dostał ostatni posiłek bo jutro ma zabieg u weta, ciekawe jak wytrzymam do 10.30 z głodnym kotem w domu:sorry2:, zazwyczaj od 7 skacze po mnie z miauknięciem, które jednoznacznie oznacza,że jest baaaaaardzo głodny...chyba od rana na balkon go wyrzucę:-)

paulinko - chyba za długo ta zima trwa XD Może jak się wyprowadzimy bliżej równika to mi to zupełnie minie - tam wiecznie cieplutko - tylko czasami morko XD Z lekarzy bardzo się cieszę bo im szybciej załatwię skierowanie do szpitala na operację/zabieg - tym szybciej w szpitalu termin ustalę. I tym szybciej odzyskam sprawność w łapkach :)

Nie byłabym sobą jakbym w przypływie euforii czegoś nie przemeblowała - mój mąż ma ze mnie polewkę nie z tej ziemi XD Ale biurko i cała ustawa komputera zostało przestawione i jestem happy :-) Nie powiem że jest bardziej ergonomicznie - bo nie jest, nie jest też wygodniej, ani mądrzej, ale teraz mamy rolety porządne w oknach więc słoneczko może mnie pocałować w nos w wakacje :-)

Sol oby tego słońca było już tylko więcej i więcej, trzeba porządnie baterie naładować:-)

właśnie zadzwoniła koleżanka, która wczoraj u nas była........jej syn ma ospę.......ja z luzem jej odpowiedziałam,że rok temu przechodziłam to razy dwa:-D, fajnie jest być w końcu spokojnym o to,że się dzieci nie zarażą:-)

Mama byłam w sobotę w superpharmie, widziałam ten peeling,który mi pokazywałaś a tuż obok niego stał ten z ziaji
images

bardzo lubię tą serię z ziaji, fajne są też w czarnych pudełkach kremy, polecam wszystkim:-D, cenowo aż tak nie tragicznie
ale sam peeling boski, gruby, super drapie i od razu jaka skóra gładziutka i samopoczucie po takim masażu super!!!

dzieci śpią, kot też, czekam na małża:-)

jestem wieczorem
byłam u klienta na zabiegu domowym - teraz wcinam czipsy i pifko popijam --> komu??

Paula
wstawaj :-Djak padłaś ..ja na hula pok kręciłam przez rok i wykręciłam swoje 57kg i ładnie mi się już rok ponad utrzymuje to i rozmiar się zmniejszył :-p
też dziś mierzyłam w orsayu spodnie materiałowe-też 36 -ale materiał wyglądał mi na taki co sie będzie wszystko tego czepiać :blink:i nie kupiłam ..

a w superfarmie tez byłam i garniera czerwony balsam nabyłam-lubię garniera i neutrogene..

Sol
brawo dla Emilki ;))
i cieszę się ,że Ty taka pozytywnie naładowana ;)

pozdrawiam ..
u nas też dzieci śpią i przyjaciel na środku salonu też :-)

Mama ja swego czasu kochałam żółtego garniera do ujędrniania, tego o owocowej nucie, teraz go zmienili na zieloną herbatę i już nie to samo;((( a z neutrogeny kocham kremy do rąk, żadne inne mi nie pomagają
hula hop???? takie zwyczajne czy z wypustkami???

reklama
Paula
z wypustkami ..takie co waży ponad kilogram ..to zwykłe nic nie da..
ja dodatkowo kręcąc stawałam na półprzysiadzie więc i nogi wysmukliło :sorry2: teraz hulam raz w tygodniu ..czasem rzadziej :tak:
polecam ;))

Do góry