reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Kochane melduję, że będę teraz rzadko. Cały czas jeździmy za nowym domkiem. Jutro oglądamy dwa. I od jutra rozglądamy się też za nowymi, na razie jeszcze tak chyba od zewnątrz, dzielnica, okolica etc. Do tego mała ma zajęcia i czas leci. Zmęczona jestem trochę, boli już mniej, zawroty głowy większe. Trudno. Zwierzaki lepiej.
Jak tylko będę miała już więcej czasu i siły to zabiorę się za pisanie :tak:

reklama
cześć!
u Nas piękna pogoda,komary się obudziły,podobno gdzieś w Polsce bocian z narzeczoną już przyleciał:tak:.my jutro jedziemy po prezent urodzinowy dla Ali-wymarzony nowy rower:-)

mama
cieszę się,że ból mija i lepiej się czujesz:tak:.no i dumna jestem z Ciebie,że spodnie 36 kupiłaś:-D.

ewcia fajnie,że juz w domku jesteś i brzusio nie twardnieje:tak:

ewelinka fajny dzionek dziś miałaś,a synuś jaki zadowolony,że "królem" został:-D

paula fajne są też peelingi perfecta cukrowe,a z balsamów najbardziej odpowiada mi granatowy nivea:tak:.coś gdzieś wyczytałam o suchym olejku arganowym do ciała firmy eveline,muszę wypróbować

sol gratki dla dzielnej dziewczynki,że dentysty się nie boi:tak:

lilith Ty kupujesz,ja sprzedaję-świat się kręci:tak:.powodzenia i oszczędzaj się troszkę:tak:

co do trzymania dobrej wagi,to najlepszy sposób jest taki: dieta+ruch i konsekwencja oraz systematyczność.wiem co mówię i to naprawdę działa:tak:
dobrej nocki dziewczęta:-)

10 stycznia był cudownym dniem - na wieczór wyszłam z dziewczynami połazić na spacer a skończyłyśmy pijąc grzańca - dopiero się rozeszliśmy. To był cudowny dzień :)

Witojcie :-D

MAMA - ano, kiedyś zakupiłam maszynę, niewielką, ale szyje jak szalona :-D I wyobraź sobie, że materiały, czy inne szmaty, z których można coś fajnego uszyć, trzymam w sypialni, pod łożem :-D P się śmieje, że tylko dzięki nim, łóżko nie trzeszczy :-D Głupol ;-)

EWCIA - czekałam na Ciebie z Kagorkiem i co? Znaczy, dla Ciebie sok pomarańczowy :-D Ty o oknach teraz nawet nie myśl - leżysz i pachniesz teraz, nic poza tym!!

BIBINKA - młody Królem szybko został i szybko doznał abdykacji :-D:-D Ino berło się ostało ;-)

Plany na dziś dość ambitne, więc trzeba od rana działać :-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim!

witam i ja z rańca :-D
u nas po wczorajszym słonku śladu nie ma..szaro dzis ..miałam w palnie jechać do hurtowni kosm.ale czy bedzie mi sie chciało :confused:

zrobiłam dzieciom ryż na mleku z cynamonem i właśnie futrują :-p

Bibinka
powodzenia w sprzedaży domku &&&&
i wybierz dla Ali najładniejszyyyy rower ;)
nasze dostały rok temu-raaadość nie daj się :-D

Ewelinka
czyli macie dodatkową amortyzację pod łożem :-pdooobrze ;-)
i szyj kochana ..szyj bo to duża oszczędność a zawsze możesz miec nowości w domku ..zazdraszczam :tak: ja ostatnio próbowałam obszyć poduszkę i efekt :szok::sorry2::baffled: nic wiecej nie napiszę ...co maszyna to maszyna..

Lilith
powodzenia w szukaniu większego M :tak:
&&&&&&
i wlatuj bo będe tęsknić piękności :-)

Paulina
wybalsamowałaś się wczoraj nowym nabytkiem ????:-D

dziś mija rok jak prowadzę swój gabinet-->utrzymałam się więc myślę ,że najcięższy czas za mną :-D:-Dproszę gratulować hahahahaaaaa

reklama
Paula
z Chodakowską ćwiczysz???
ja na początku walki z kilosami ćwiczyłam A6V ....doszłam do kilkunastu powtórzeń każdego ćwiczenia w 3 seriach ,ale ...potem siadł mi kark...al brzuś pierwsza klasa był ..potem wskoczyłam na hula hop i teraz mogę kręcić i na laptopie czytać :-p

od kiedy ćwiczysz??

jeryyyyy leń sie do mnie dosiadł i co chcę wstać z kanapy to mnie za girę trzyma :sorry2: i siedzę kurka.......

Do góry