reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

jestem wieczorem ..

Paula
ostatnio kupiłam w superfarmie (w king krosie) taki peeling

uzyłam już 3 różne i dla mnie suuper-polecam :)

co do dzieci to tak jak Maran pisze-drugie dziecko sporo uczy sie od pierwszego:tak:
mój syn świetnie czyta od roku ,pisze,liczy,zna m-ce,dni tygodnia,pory roku...córa w Jego wieku ne garnęła się ani do czytania ani do liczenia a On obserwując Ją robi to chętnie i umie wiecej niż Ona gdy miała 6 lat..

Bibinka
pewnieee,że wypróbujemy naroznik :-pnarazie próbujemy inną nalewkę niż wczoraj :-D jak palec M??

Maran
wrzucę fotkę jak ogarnę pokój i pozbedziemy sie starego narożnika:tak:

Lilith
piękny dzidź :tak::tak:
śliczne fotki i &&&& za lutowe usg ;)
przyjemności z córką :-)

Maryyylka??????????

Wiolka?????????????

Ewelinka ????????????????

pozdrawiam i ściskam na płaskoooo bo zimno :eek:

reklama
dobry

Mama dzięki za podpowiedź odnośnie peelingu, pojadę z siostrą na zakupy to oblukam, tu z drugiej strony Poznania już tak nie wieje:-D,

muszę znów się ruszyć i wyjść, tym razem urząd skarbowy, ale złożę papiery i będzie spokój, lista zadań do zrobienia się skraca:-D

Lilith, ja miałam robione usg 3d w połowie ciąży i tylko dlatego,że nasz lekarz się uparł,że nam pokaże Maję:-D, jakoś nie chcieliśmy wnikać w to jak nasze dziecko wygląda.....ale wyglądała super, trochę jak mała kosmitka i zasłaniała się rączką:-D
a Ty masz tyle pięknych zdjęć swojego maluszka.....dla mnie wciąż dziecko jest wielkim cudem, bo praktycznie z niczego powstaje życie....a teraz jest tyle możliwości podglądania jak ono się rozwija...super fotki!!!!

Hej,
u mnie smuteczki i to jeszcze w dniu moich urodzin....pies nam się pochorował. Od wczoraj wymiotuje krwią (?), trzęsie się, jakby coś go bolało, nie je, nie pije...jest osowiały...dzisiaj idziemy o 16 do weterynarza. Boję się i chce mi się płakać....:-(

Ewelinka
mega &&&& za Waszego przyjaciela !!!!
może coś zjadł gdzieś na spacerze??
może miał wrzody i mu pękły ???

wiesz...ostatnio czytałam,że "ludzie" wyrzucają resztki jedzenia z powbijanymi gwoździami:-(
przecież jak zwierzak to zje to cierpi katusze........

kochana-jestem z Tobą bo ja taka psia mama-wszystkie bym przytuliła i ukochała.
daj znać jak po weterynarzu...

Mam dość dzisiejszego dnia - niech się już skończy :( Impreza w przedszkolu Emilki fajna, gdyby nie powaleni rodzice którzy się przyczepiali o wszystko co robiłam ze zdjęciami - jak umieją lepiej to niech sami kutwa robią a mnie nie denerwują!!!!!
Mam dość wszystkiego, czekam na paszport i następną wiadomość wyślę z dala od Polski.
Pa pa :)

Sol kochana, tule mocno i życzę dużo lepszych i pogodniejszych dni :**

Ewelina bardzo ale to bardzo mocno kciuki zaciskam za psiaka i by weterynarz był jakiś sensowny i wiedział co zrobić by psiakowi pomóc. A szczepisz go regularnie? Może faktycznie cos zjadł.. napisz proszę później co i jak, zmartwiłam się :(

Paulina mój maż zdecydował, że skoro cena jest prawie taka sama jak za zwykłe to czemu już teraz dodatkowo nie podpatrzeć. Tam gdzie chodzę prywatnie mają super oferty i teraz też było nie 3d a hd w cenie zwykłego plus płyta pełna zdjęć. Są takie okazjonale pakiety, nie wiem ilość chyba ograniczona ale to coś niesamowitego, dla mnie ogromne przeżycie, nadal nie dowierzam, że jestem w ciąży :szok: tylko na usg a później znowu niechce mi się wierzyć. Tak więc im więcej pamiątek tym lepiej :-D

reklama
wx4l.jpg
iytn.jpg

oto łon..nie jest jeszcze rozłożony jak należy bo musimy sie pozbyć tego starego narożnika..
ten z boki ma 2 półeczki na piloty np.co by ich wciąż nie szukać:-p i ławe też wzięliśmy bo kolorem identycznie pasuje..

Lilith
domyslam się ,że po takim czasie starań ciężko Ci uwierzyć ..poczujesz ruchy to uwierzyć na 1000% :-D

Ewelinka
&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na info..

Sol
ehhhh:sorry2:takie czasy ,że ludziskom ciężko dogodzić i wymyślają :blink: współczuję nerwów:confused2:

Paula
jak tam rysunki Majki??:-D

Maran
jak Tobie dzień leci?

Bibinka
co porabiałaś -boś Ty ferie teraz masz ..

Lilmaja????????

Do góry