reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

witam przelotem ..

wczoraj nie dalismy rady i pojechaliśmy do znajomych(zaprosili nas) ..mają na działce swój staw (sami robili) i dzieci sie kąpały-byli jeszcze inni znajomi-w sumie 6 dzieci w tym bliźniaki :-)...Tomi złapał oddech w tym remoncie a ja poleżałam na trawie i trochę nic nie robiłam i opaliłam nogi :-D a wczoraj @ dostałam to wiadomo ,że jak brzuchol boli to nic sie nie chce..

dzis przyjedzie ten znajomy co ma nam dociąć blaty i resztę ..zrobimy grilla-jakoś to będzie ....przyjedzie z żonką i dziećmi.

Bibinka
kochana moja a co Ci humorro zabrało???:sorry2:

Lilith
mega gratki synka ;)
cudnie ,że już w domku jsteście..że macie się dobrze ;)
pokój synka sliczny-jasny,pastelowy -daliście radę :-D
ukochaj swoje skarby.

Wisieńka
teściowe :sorry2::baffled:....chcą dobrze a wychodzi ....jak zawsze :nerd:
a w pracy dajesz radę czy szaleją z targetami??

Sol
spakowana???:-p

mnie od dziś znosi na jedną stronę :-)kolejna belka mi przybyła do dźwigania-35 dziś kończę ....cóż ---> jeszcze przynajmniej drugie tyle przede mną :-D

reklama
LILITH - cudności - oba :) Jak urodziłam Karoline to moja siostrzenica przyszła do nas i patrzy na Kaję i drepta w miejscu z rączkami za plecami. Zapytałam co się stało i co ma w rączkach - usłyszałam "karty Piotrusia, bo ja myślałam że ona będzie większa i będę mogła sobie z nią pograć" - no serce na miazgę zrobiła :D

mama - właśnie znajomi od nas wyjechali i za godzinkę zaczynam pakowanie od nowa, mam niechciaja w taki upał :/ STO LAT :)

Wisienka - bo takie są mamy i babcie :/ Ja wiecznie muszę czegoś szukać po odwiedzinach :/

bibinka - a nie myśleliście zmienić agenta nieruchomości? My szukaliśmy 2 tygodnie dobrego agenta i choć nie sprzedaliśmy przez agencję tylko przez czysty przypadek koleżance to kobieta była extra. A nie załamuj się - okres letni jest najgorszy na sprzedaż domu czy mieszkania. Kiedyś było na odwrót - właśnie w wakacje najszybciej było sprzedać, teraz zimą a nie latem :) Cierpliwości - znajdziecie kupca :)

2 doby znajomi byli, wygadaliśmy się, wypiliśmy, pograliśmy w kręgle, połaziliśmy, pograliśmy na PlayStation i w sumie udane odwiedziny :) Teraz chwila odpoczynku i pakuje dalej :(

Ostatnia edycja:
Lilith super gratulacje, synek sama slodycz i pokoik piekny :)
Mamuska 100 lat w zdrowiu i milosci...
Bibinka &&&& za szybka sprzedaz mieszkania
Sol wreszcie i do Was sie los usmiecha :)
Wisienka paulina i wszystki babeczki milego dnia

hej hej

my też jakoś żyjemy, choć już ledwo daję radę u rodziców, jednak u siebie to u siebie:-), dzieci szaleją albo na podwórzu albo jeździmy nad jezioro jeśli akurat M. przyjedzie, jutro na szczęście ma ostatni dzień pracy i zaczyna urlop

Mama ach te belki:-) niech Cię tam za dużo nie znosi, chyba że od świętowania:-D

Lilith jaki piękny ten Twój synuś, a pokoik prześliczny!!! serdeczne gratki kochana, oby Dexter się zdrowo chował:-)

Wisieńka ja to mam chyba jednak szczęście że ta moja teściowa daleko mieszka:-), bałaganu mi w domu chociaż nie robi:-)

Bibinka Ty mi życzyłaś skarbu na strychu?? znalazłam swoje rupiecie z liceum i indeks ze studiów, normalnie podróż w czasie:-)

Sol Ty to masz życie na wariackich papierach, ale mam nadzieję, że teraz będziecie mieć już dużo z górki;))

Maran i reszta koleżanek - serdecznie pozdrawiam

upałów i burz nie brakuje a do tego weekend prawdziwie imprezowy bo w sobotę na urodziny siostrzeńca M. a w niedzielę torcik i urodzinki naszych łobuzów a potem powrót do domku, dzieci coraz częściej wspominają o powrocie:-)

Mama, kochana spóźnione ale szczere STO LAT! :-D
Sol niestety ja nadal nie czaje, choć teraz już powinnam :szok: ten van to może gdzieś podjechać i zabrać te rzeczy? a jak z rozwózką już w UK? Przejęta przeprowadzką?

Ja dalej na lekach, już mam dość. Jak Dex super, śpi w nocy to ja jak zombie jakiś :-(

Paulina, to prawda ale też nie ma to jak wypoczynek gdzieś indziej u bliskich. Też bym się na jakieś wczasy wybrała a tu teściówka do nas przylatuje, na szczęscie nie teraz :wściekła/y:

Bibinka a czemu mieszkanie sprzedajecie? Chyba coś pominęłam :zawstydzona/y:

LILITH - ten van działa jak normalna przeprowadzka. Jednego dnia zabierają nasze rzeczy z Kielc, następnego oddają nam je w UK. A jakbyś chciała coś z PL to my i tak będziemy kilka dni później jechać w Twoje okolice to możemy podrzucić. Już rozumiesz? XD

A my podkręcamy śrubę - jutro już podpisujemy notariusza, a we wtorek się wyprowadzamy z mieszkania. Grafik napięty w H!! bo tak - jutro rano sprzedajemy dziewczynki mojej matce, o 12 notariusz, potem pakowanie i czyszczenie piwnicy. Czwartek pakowania cd. i wieczorkiem odbieramy nasze dzieci od mojej mamy. W piątek jedziemy z rana do Warszawy i wracamy w niedziele wieczorem. Poniedziałek dzieci do teściów i dokańczamy pakowanie, rozkładanie mebli do transportu i staramy się nie zgłupieć. We wtorek o 11 przeprowadzka i małż jedzie z rzeczami a ja z nabywcą do gazowni, elektrowni i spółdzielni. Odezwę się do was w środę jak sobie siądę na tyłku i ukradnę małżowi neta :p

Buziaczki i do usłyszenia kobitki :)

Wylatujemy z dziewczynkami 27 sierpnia :)

hej!
u mnie upał,ale coś się pogoda zmienia,chmury idą,wiaterek coraz większy...

mama nastrój nadal taki sobie...wczoraj byliśmy nad wodą i widzieliśmy bardzo chore dziecko z mamą i babcią.mnie się od razu łzy do oczu cisną,nie mogę patrzeć,tak mi szkoda...mam swoje zmory i problemy,których już nie da się wymazać z pamięci i serca,ale mam swoje jedno najukochańsze zdrowe dziecko...

sol pędzicie,jak szaleni!oby wszystko się Wam poukładało &&!

maran trzymaj mocno,nie dziękuję:tak:!

paula no widzisz,czyli jakiś skarb znalazłaś:-)

lilith
cudny synuś:tak:.a sprzedajemy z wielu powodów,m.in.finansowych

wisienka jak sobie dajesz radę???

Dusznoooo :/
Fajne lato bo cieplutko, ale chwilami za cieplutko :(
A my zwalniamy tempa, dostałam @ i zwijam się z bólu więc nie jedziemy do Wawy w ten weekend, nie dam rady. Tym bardziej że chciałam zobaczyć się z siostrą a ona dzisiaj wyjechała na 10 dni obozu :/

Mieszkanie sprzedane, cyrograf podpisany :) Idę pakować zabawki dzieci póki są u babci.

LILITH - ja też przy Emilce chodziłam jak neptyk po porodzie. Jakby nie było od nowa polska ludowa i hormony szaleją. Niedługo minie :) Może szklanka ciepłego mleczka na sen?

Dziewczyny gdzie was wywiało?
My niedawno wróciliśmy z turnieju bilardowego bo mnie małż wyciągnął :) Pomijając że z bólu się popłakałam bo @ mnie maltretuje (kocham tramadol w takich chwilach). Super wieczór bo zobaczyłam się ze starymi znajomymi :)

mama - jak remont?
LILITH - jak bezsenność w Seatle?
bibinka - znajdźcie dobrego agenta - życzę Ci z całego serducha żeby szybko transakcja poszła jak u nas :)
paulinka - co tam u ciebie słoneczko ?? kiedy wracacie do domku?
Wisienka - jak tam maluszki sobie radzą z tatą w roli mamy?

Idę się znęcać nad zabawkami dalej, bo nigdy tego nie spakuję, póki co z pokoju dzieci wyniosłam 12 pudeł i 2 skrzynie (z naszej sypialni/pracowni tylko 6) - zaczynam się zastanawiać czy 30 pudeł mi starczy :/

reklama
Do góry