mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam przelotem ..
wczoraj nie dalismy rady i pojechaliśmy do znajomych(zaprosili nas) ..mają na działce swój staw (sami robili) i dzieci sie kąpały-byli jeszcze inni znajomi-w sumie 6 dzieci w tym bliźniaki :-)...Tomi złapał oddech w tym remoncie a ja poleżałam na trawie i trochę nic nie robiłam i opaliłam nogi a wczoraj @ dostałam to wiadomo ,że jak brzuchol boli to nic sie nie chce..
dzis przyjedzie ten znajomy co ma nam dociąć blaty i resztę ..zrobimy grilla-jakoś to będzie ....przyjedzie z żonką i dziećmi.
Bibinka
kochana moja a co Ci humorro zabrało???
Lilith
mega gratki synka
cudnie ,że już w domku jsteście..że macie się dobrze
pokój synka sliczny-jasny,pastelowy -daliście radę
ukochaj swoje skarby.
Wisieńka
teściowe ....chcą dobrze a wychodzi ....jak zawsze
a w pracy dajesz radę czy szaleją z targetami??
Sol
spakowana???
mnie od dziś znosi na jedną stronę :-)kolejna belka mi przybyła do dźwigania-35 dziś kończę ....cóż ---> jeszcze przynajmniej drugie tyle przede mną
wczoraj nie dalismy rady i pojechaliśmy do znajomych(zaprosili nas) ..mają na działce swój staw (sami robili) i dzieci sie kąpały-byli jeszcze inni znajomi-w sumie 6 dzieci w tym bliźniaki :-)...Tomi złapał oddech w tym remoncie a ja poleżałam na trawie i trochę nic nie robiłam i opaliłam nogi a wczoraj @ dostałam to wiadomo ,że jak brzuchol boli to nic sie nie chce..
dzis przyjedzie ten znajomy co ma nam dociąć blaty i resztę ..zrobimy grilla-jakoś to będzie ....przyjedzie z żonką i dziećmi.
Bibinka
kochana moja a co Ci humorro zabrało???
Lilith
mega gratki synka
cudnie ,że już w domku jsteście..że macie się dobrze
pokój synka sliczny-jasny,pastelowy -daliście radę
ukochaj swoje skarby.
Wisieńka
teściowe ....chcą dobrze a wychodzi ....jak zawsze
a w pracy dajesz radę czy szaleją z targetami??
Sol
spakowana???
mnie od dziś znosi na jedną stronę :-)kolejna belka mi przybyła do dźwigania-35 dziś kończę ....cóż ---> jeszcze przynajmniej drugie tyle przede mną