reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
To ty może lepiej nie pisz jadąc samochodem :)

Właśnie dostałam tablet/monitor w swoje łapki. Mrauuuu :) Uwielbiam, kocham, nigdy nie oddam nikomu :)

Hej!
dziś odpoczywamy od upałów,jutro mają wrócić.nie narzekam,w końcu lato mamy:tak:

mama już morze czeka na Was,słyszę już szum fal:-).też bym jeszcze pojechała:tak:

sol ja już agentów zmieniałam,wyczerpałam limit w mojej okolicy,zastój totalny:-(

wisienka dobrze,że dziś piątek i weekend!

paula,maran,lilith i cała reszta pozdrawiam!

bibinka - to zostaje mi trzymać kciuki :) obyście szybko kupca znaleźli :)

U mnie do 18 był upał i jak na chwili lunęło to ściana wody i grad :/ Oby jutro było ładne (nie za gorąco i nie deszczowo) :)

Sol maly to przeciwienstwo starszej, istny aniol :-) Jedna pobudka w nocy.
Ja juz lepiej, fakt chyba trzeba czasu. Fajnie sie juz ogarniam I Wszystko w okolo, ruchliwa jestem nie to Co po poprzedniej cc. Za to Jud sie rozchorowala, dostala mi goraczki wysokiej, dzis jeszcze jakies bole, kaszel I katar.. Masakra..

LILITH - to super że mały taki aniołek, ale wiesz co mówią, jak dziecko z początku spokojne tak potem pokaże różki i na odwrót :) Moje były aniołki, teraz mi na głowę włażą :) A z Jud - a nie przegrzała się? Ostatnio słyszałam że były u was upały, może jakiś lekki udar słoneczny? Mam nadzieję że szybko jej przejdzie :tak:

A my się dzisiaj opierdzielamy, ja się czuję jak trup, a dziewczynki mi żyć nie dają. Jutro z rańca jadą do mojej mamy to będziemy mieli cały dzień na pakowanie wszystkiego. A we wtorek przeprowadzka. W środę za to biegam o przepisywanie umów z nową właścicielką. W czwartek wieczorem turniej i pożegnanie z CK a w piątek wyjazd do warszawy bo przesunęliśmy przez moją @ :/ Idę spać bo ciśnienie mnie zabije :(

ja wlatuję na momento..

remont skończony :)
jutro wyjeżdżamy na tydzień nad morze-huuura-nic nierobienie bedzie cudne po ostatnio 3tygodniowym zapierdzielu:baffled:

wczoraj wieczorem mieliśmy burze..był tez sex:-Ddoznania cuudne :-pjak zawsze w burze :-D:-D

ściskam Was mocno:)

Hello!

mama szerokiej drogi i super wypoczynku Wam życzę:-):tak:

lilith jak tam Judy?zdrówka życzę

sol może to dziwnie zabrzmi,ale też bym chciała biegać,latać,załatwiać umowy,pakować się itd:-D.cieszę się,że tak szybko się Wam wszystko udało:tak:

wisienka jak tam w pracy żyjesz??

reklama
bibinka - chętnie się zamienię - od rana biegam, pakuję i już mi kręgosłup siadł i... brakuje mi ok 10 pudeł XD W pizdu rzeczy mam nie popakowanych i zastanawiam się jak to zrobić żeby było dobrze. Wysiadam :/

Ratunku :( Ja mam dość pudeł, mam dość pakowania, mam dość tego że mi pudeł brakuje i aaaaaaaa.... ja chce iść spać a nie mogę bo mam całą kuchnię nie spakowaną, mam niespakowaną łazienkę, salon i część naszej sypialni :( A o 9.45 jutro wychodzę załatwiać liczniki i opłaty a o 12 przyjeżdża transportówka. O 7 zadzwonię żeby dowieźli 10 pudeł XD
"Niech mnie ktoś przytuli"

Do góry